ach tak teraz neviem na čo ich chceš, na turistiku alebo "punkerske"? na turistiku by som ti odporúčal čisto vojenske a ak máš nejakého vojaka známeho tak ich máš aj zadara. V Prešove v Maxe je taký obchod Armyshop ale neviem či je aj v tvojom meste. A tam sú tušim aj tie punkerske
@poke tie "punkerske" v maxe nemajú.. majú tam klasické vojenské kanady a ona sa pýta na steely..tie v Prešove nemajú nikde..
@jane63 na nete je toho dosť.. skús pozrieť aj inzeráty na bazoši..kamarát tam našiel úplne nové steely rovno zo skladu za 61€ tak tu potom hodím link keď tak.. alebo podobné sú aj KMM len tie nemajú tak zdvihnutú špičku alebo Dr. Martens ale tie sú zase moc drahé ale tiež sa dajú nájsť inzeráty, kde ich ponúkajú aj za 30€ .. len treba hľadať
Na turistiku ich asi nechce, keď rozmýšľa nad Steelami
Ja mám Culty a v nich som chodila už aj po Tatrách aj po koncertoch. Sú naozaj kvalitné a pohodlné a držia už nejakých pár rôčkov. Tie som kúpila v obchode v BA.
no, z e-shopu by som si topánky nekupovala neviem... aj keď veľkosť máš dobrú, nemusí ti sadnúť strih... ja mám steelky 37 a sú mi veľké, ale menšie nemali lebo vraj " detské čísla nepredávajú"
ja by som ti odporúčila hlavne v prvom rade Steel boots (mám troje a sú skvelé) , ďalej dobrá značka je aj Dr.Martens, New Rock .. e-shop spoľahlivý www.metalshop.sk napríklad
martensy mám a sú nezničiteľné,už som v nich horel nadrbaný v pahrebe..demolácia stien v starej skušobni,zima,leto..atď atď..tie svine sa ani za svet rozpadnúť..majú pár šrámov života ale vpohode sú
v prahe asi pred 3oma rockmi..ale daj bacha nech su neni made in china,bo mam recenzie od znamych ze sa tam lubi popraskat koža..inak málo kamennych obchodov je na ne...aspon v okoli TN,+-100km..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ak na turistiku tak tento eshop sa zdá byť fajn : » www.usarmy.sk/default.asp...
@jane63 na nete je toho dosť.. skús pozrieť aj inzeráty na bazoši..kamarát tam našiel úplne nové steely rovno zo skladu za 61€ tak tu potom hodím link keď tak.. alebo podobné sú aj KMM len tie nemajú tak zdvihnutú špičku alebo Dr. Martens ale tie sú zase moc drahé ale tiež sa dajú nájsť inzeráty, kde ich ponúkajú aj za 30€ .. len treba hľadať
Ja mám Culty a v nich som chodila už aj po Tatrách aj po koncertoch. Sú naozaj kvalitné a pohodlné a držia už nejakých pár rôčkov. Tie som kúpila v obchode v BA.
a odtialto ich mám » armpek.sk/...
Bolia ma z nich neskutočne nohy,zaväzuje sa to neskutočne dlho,zničili sa za veľmi krátky čas
A kúpila som ich normálne v obchode,jeden čas ich tu mali
diky všem, koncertovať s nimi plánujem