balea je ten najzakladnejsi zaklad aky mozes od kozmetiky ocakavat...nenarocne zeny su s nou spokojne, ide o to co konkretne kupujes. ja od nich nakupujem iba ziletky
sprchace a telove mlieka su fajn...aj kondicionery ....pletovu som velmi neskusala iba jeden krem...nebol fajn strasne som sa pod nim potila...a dobry maju dvojfazovy odlicovac na oci
ako čo, sprcháče a telové mlieka z limitky milujem, všetky nádherne a dlho voňajú, šampóny sú taký neutral a mala som krém a bol úúplne zlý, strašne som sa po ňom vyhádzala... to bolo asi všetko čo som odskúšala myslím...
Balea je uzasny prototyp toho, ze nie vzdy cena odraza kvalitu. A to som na kozmetiku fakt dost narocna.
Ale musis vzdy vediet co ano a co nie, niektore veci ozaj nestoja za vela, ine su fantasticke.
Ja napriklad nemam rada ich sprchove gely ani telove mlieka. Aj napriek tomu ze krasne vonaju, nevyhovuje mi ich konzistencia, je prilis vodnata, takze tieto nekupujem. Na druhej strane, u mna momentalne uplny top je kakaove telove maslo - pouzivam ako krem na ruky. Uz tocim druhe balenie, a nechystam sa prestat (mozno vyskusam medove)
Dalsia vec - sampony z radu Professional, podla mna uplne v pohode konkuruju drahsim znackam. I ked kondicionery a masky si kupujem od Garnieru alebo Schwarzkopfu.
Tretia oblast ktoru mozem odporucit - odlicovanie - obrusky, vodeodolny odlicovac su super.
A posledna vec ktoru mam v skrinke - na leto som zvolila lahsi pletovy krem - neviem ti napisat presny nazov - ma take zelene viecko a viem ze je s nejakymi vytazkami z ovocnych kyselin alebo co vysiel ma myslim na 2,5e - a nikdy som nemala krem, ktory by mi dokazal takto zmatnit plet - nanasanie makeupu po tomto kreme je malina - nic sa neleskne, klasicky puder som nepotrebovala ani raz, maximalne tak transparentny.
Dufam ze som trosku pomohla - nemam rada ak si zeny myslia ze len to co ma znacku Loreal moze byt dobre. Ja rada skusam nove veci, a u Baley je to velmi casto "laska na prve pouzitie"
od balei mám 300ml krém na ruky z ktorého som šťastná lebo konečne obrovský krém na ruky a ako nič moc...ale je ho vela
skvelý telový peeling ktorý nenormálne krásne vonia a x500 balzamov a na takéto položky mi balea úplne stačí a ešte aj lak na vlasy....a zdá sa mi byť o dosť lepší ako všetky tafty a tieto laky
môže byť niečo, čo robia nemci/rakúšania vyslovene zlé? (i keď nie som úplne istá krajinou pôvodu
všetko tu už bolo povedané, na vodeodolné veci nepoužívam už iné, ako ten ich dvojfázový odličovač, tie voňavé telové mlieka sú naozaj voňavé, a určite super, ale v tomto uprednostňujem "nevoňavý" regeneračný garnier, ale celkovo si myslím, že balea má super veci
je to dobrá kozmetika mám napr. balzam na pery, síce sa rýchlo vstrebáva a musím si natierať pery častejšie, ale mne to nevadí , telové mlieko je fajn, krém na nohy - taký mentolový...ten je super..výrazne vonia a chladí... ďalej mám šampón, ale zatiaľ ho nepoužívam, lebo som ešte neminula predošlý...a kúpila som také tie kondicionéry na vlasy, čo sa striekajú - starostlivosť na noc a ešte jeden pre lesk...ten čo je pre lesk vlasov, na ten pozor! ja som bola nedočkavá, a tak som najprv len tak raz strekla na vlasy a to bolo niečo úžasné! také krásne vlasy...len som chcela vedieť, ako to vyzerá...potom som ho už šla použiť naozaj a keďže som bola úplne nadšená z toho lesku, ktorý som predtým videla, striekala som si to na vlasy jedna radosť a výsledok? moje vlasy vyzerali, akoby som si ich pekne dlho neumývala - ako mastné...takže som si to šla hneď zmyť teraz to robím tak, že vždy to streknem do vzduchu a nechám si to akoby padnúť na vlasy (na mokré) a ešte streknem trošku na končeky...
ja osobne preferujem skôr niveu, milujem vôňu krému v tej klasickej modrej krabičke, používam ho na tvár, na pery, keď nie je poruke krém na ruky..tak aj na ruky ..zo sprcháčov určite nivea alebo dove, šampon ja osobne používam hlavne gliss kur a garnier...syoss never more..najhoršie.
Telové mlieko garnier, momentálne používam ten po opalovaní aby mi čosi to opalenie vydržalo. Alebo Nivea angel starr..uplne nádherná malinová vôňa balzam by som si iný ako medové labelo alebo od biodermy nekúpila lebo mám veľmi suché a popraskané pery najmä cez zimu. Ináč odporúčam aj kozmetiku ako bioderma , la roche posay ( samozrejme tam už si niečo priplatíš, ale tak 500ml čistiaca a odličovacia voda, ktorá ti úplne odmastí tvár za tych 18-20e , zaléží v akej lekárni, tak naozaj to nie je veľa) celkovo majú úžasné krémy podľa typu pokožky atd.... diky za pozornosť
maju skvelu radu kremov na chodidla. zabralo mi to roky experimentovania, kym som ich nasiel, ale teraz mam chodidla ako dieta. tento krem odporucam najviac:
celkom fajn jeden ich telový krém je úžasný a sprcháče niektoré.. mm alebo pena na holenie, žiletky mi vobec nevyhovujú momentálne mám wilkinson radšej
@nemammeno aky je rozdiel medzi ziletkami..... nemyslim tera konkretne balea a wilkinson..ale tak vseobecne.....alebo vratme sa k balea a wilk:d.... tie wilk. maju viac cepeli alebo ake su ?
melónový sprchový gél, grepový balzam na pery, marhuľový kondicionér na vlasy, odličovač očí, žiletky a čisticaci gél+peeling v jednom mám Balea a som spokojná
@lovinme teraz neviem ci chces pocut o baze ako takej, alebo o baze od Pupy
tak ako som tu uz pisala, baza ma zjednotit plet a vyplnit jemne vrasky. Pupa ma v ponuke 3 rozne:
transparentna - na bezproblemovu plet
zelena - na jemne problematicku plet (vyrovnava zacervenania pleti pri pripadnych vyrazkach)
fialova - pomaha pri rozsirenych zilkach ak si dobre spominam.
samozrejme, ze vsetky sa prisposobia tonu pleti, ked to nanesies, nebude to zelene ani fialove
ja mam zelenu, uz pomaly dopouzivavam, jednoducho ju nanesiem, pockam dve minutky nech sa prisposobi pleti, potom dam make-up, vynimocne ak je treba tak transparentny puder a vysledok je perfektny. ale musim sa priznat, ze ja mam aj kvalitny make up, ziadne drogerkove smejdy, takze ten vysledok ovplyvnuje aj to.
kazdopadne ta baza je super, na ziadna drogerkova ktoru som mala v ruke sa nechyta na tuto od Pupy, ozaj ta cena zodpoveda kvalite. ja tentokrat ked si budem kupovat novu, tak dam sancu tej transparentnej, nech mozem porovnat.
keby si sa chcela este nieco spytat, tak kludne, na Pupu sa specializujem
@leilla - tak skus a uznavam, tu z dermacolu som vyskusala len v drogerke, a uz na prvy pokus to bola katastrofa.
@willbebetter mejkap pouzivam ten od laroche, lebo tiez mam velmi citlivu tzv. priesvitnu plet a ten mi robi naozaj dobre ma aj faktor..a bazu pod neho pouzivam uz od gosh, nie je to najlacnejsia zalezitost tiez ale je to tvar a povedala som si ze si na nu nebudem davat predsa hocico. nevedela som ze aj pupa ma daco take, odkedy ju otvorili u nas v auparku zboznujem ten obchod mam uz kopu veci od nich ! tak vdaka za tip, urcite sa nevyhne mojej pozornosti
tak bazy ma pupa neskutocne, nielen na plet - ale aj pod ocne tiene a aj pod mascaru. to su naozaj male zazraky. a kedze chodis do predajne, urcite ocenujes, ze absolutne vsetko si mozes vyskusat, lebo maju pootvarane vzorkove vyrobky. za to maju u mna veeelke plus.
a daco mi hovor, ja by som si uz sukromny obchod mohla doma zalozit, tolko veci od nich mam, fakt ze na mraky, az sa niekedy sama zamyslam ze toto snad este aj moje dcery zdedia lebo to nemam sancu vypouzivat do smrti
btw., co si budeme hovorit, dnes do mojej zbierky pribudli dva Pupa holograficke laky na nechty
Od značky Balea som zatiaľ nemala nič, už mám svoju obľúbenú kozmetiku. Mala som možnosť cítiť vôňu kokosového šampónu a ovocného dezodorantu (vône majú naozaj pekné) ale takúto obyčajnú kozmetiku veľmi neuznávam (príde mi to ako značka Oriflame - vonia ale nepomôže - aspoň moja skúsenosť).
Na vlasy používam šampón Elseve (výživa a lesk), sprchový gél a telové mlieko zakaždým iné, dezodorant a voňavka jedine Playboy.
Žiletky jedine viacčepeľové.
Dekoratívna kozmetika jedine Gosh a La Roche-Posay.
ja osobne nič od tejto nemeckej značky nemám, ale mali sme doma tuším sprchový gél a voňal dobre ..každopádne sprchový gél johnsons, deodorant dove, a krém určite iba neutrogena.. toť moja skúsenosť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Tiež som sa dala zlákať cenou na jeden krém,ale ten mi vyložene nesadol :/ možno nejaký iný by bol lepší,ale už ani skúšať nejdem..
Mám rada meruňkový šampón! To je u mňa základ, potom nejaký ten kondicionér, takmer všetko je tam OHNE SILICONE čo je super
Telové mlieka sú fajn, pre toho kto má rád parfumované veci - ja na to dostanem chuť tak raz za rok, inak mi stačí jemná vôňa červeného Garnier.
Ale inak si myslím,že niektoré veci sú vynikajúce za naozaj smiešne ceny
Ale musis vzdy vediet co ano a co nie, niektore veci ozaj nestoja za vela, ine su fantasticke.
Ja napriklad nemam rada ich sprchove gely ani telove mlieka. Aj napriek tomu ze krasne vonaju, nevyhovuje mi ich konzistencia, je prilis vodnata, takze tieto nekupujem. Na druhej strane, u mna momentalne uplny top je kakaove telove maslo - pouzivam ako krem na ruky. Uz tocim druhe balenie, a nechystam sa prestat (mozno vyskusam medove)
Dalsia vec - sampony z radu Professional, podla mna uplne v pohode konkuruju drahsim znackam. I ked kondicionery a masky si kupujem od Garnieru alebo Schwarzkopfu.
Tretia oblast ktoru mozem odporucit - odlicovanie - obrusky, vodeodolny odlicovac su super.
A posledna vec ktoru mam v skrinke - na leto som zvolila lahsi pletovy krem - neviem ti napisat presny nazov - ma take zelene viecko a viem ze je s nejakymi vytazkami z ovocnych kyselin alebo co vysiel ma myslim na 2,5e - a nikdy som nemala krem, ktory by mi dokazal takto zmatnit plet - nanasanie makeupu po tomto kreme je malina - nic sa neleskne, klasicky puder som nepotrebovala ani raz, maximalne tak transparentny.
Dufam ze som trosku pomohla - nemam rada ak si zeny myslia ze len to co ma znacku Loreal moze byt dobre. Ja rada skusam nove veci, a u Baley je to velmi casto "laska na prve pouzitie"
aj sprchove aj sampony su super
skvelý telový peeling ktorý nenormálne krásne vonia a x500 balzamov a na takéto položky mi balea úplne stačí a ešte aj lak na vlasy....a zdá sa mi byť o dosť lepší ako všetky tafty a tieto laky
všetko tu už bolo povedané, na vodeodolné veci nepoužívam už iné, ako ten ich dvojfázový odličovač, tie voňavé telové mlieka sú naozaj voňavé, a určite super, ale v tomto uprednostňujem "nevoňavý" regeneračný garnier, ale celkovo si myslím, že balea má super veci
pekne napísané a ten krém si asi pohľadám, rimmel báza pod mejkap je hovno, hento bude možno lepšie
Telové mlieko garnier, momentálne používam ten po opalovaní aby mi čosi to opalenie vydržalo. Alebo Nivea angel starr..uplne nádherná malinová vôňa balzam by som si iný ako medové labelo alebo od biodermy nekúpila lebo mám veľmi suché a popraskané pery najmä cez zimu. Ináč odporúčam aj kozmetiku ako bioderma , la roche posay ( samozrejme tam už si niečo priplatíš, ale tak 500ml čistiaca a odličovacia voda, ktorá ti úplne odmastí tvár za tych 18-20e , zaléží v akej lekárni, tak naozaj to nie je veľa) celkovo majú úžasné krémy podľa typu pokožky atd.... diky za pozornosť
To ze zmatnuje je jedna vec, ale baza ma hlavne zjednotit plet a vyplnit minivrasky. Len na leto bazu nepouzivam, tak mi staci aj zmatnenie kremom.
inak ak chces profi bazu - Pupa, stoji cca 16e ale ten rozdiel v tomto pripade citit
...sto ludí sto chutí
toho mejkapu zas nepoužívam toľko... a úprimne, nevidela som nijaký rozdiel medzi obyč hydratačným krémom a tou bázou...
inak nepouživam
dnes som si tam kúpila tento deospray a vonia geniálne
tak ako som tu uz pisala, baza ma zjednotit plet a vyplnit jemne vrasky. Pupa ma v ponuke 3 rozne:
transparentna - na bezproblemovu plet
zelena - na jemne problematicku plet (vyrovnava zacervenania pleti pri pripadnych vyrazkach)
fialova - pomaha pri rozsirenych zilkach ak si dobre spominam.
samozrejme, ze vsetky sa prisposobia tonu pleti, ked to nanesies, nebude to zelene ani fialove
ja mam zelenu, uz pomaly dopouzivavam, jednoducho ju nanesiem, pockam dve minutky nech sa prisposobi pleti, potom dam make-up, vynimocne ak je treba tak transparentny puder a vysledok je perfektny. ale musim sa priznat, ze ja mam aj kvalitny make up, ziadne drogerkove smejdy, takze ten vysledok ovplyvnuje aj to.
kazdopadne ta baza je super, na ziadna drogerkova ktoru som mala v ruke sa nechyta na tuto od Pupy, ozaj ta cena zodpoveda kvalite. ja tentokrat ked si budem kupovat novu, tak dam sancu tej transparentnej, nech mozem porovnat.
keby si sa chcela este nieco spytat, tak kludne, na Pupu sa specializujem
@leilla - tak skus a uznavam, tu z dermacolu som vyskusala len v drogerke, a uz na prvy pokus to bola katastrofa.
tak bazy ma pupa neskutocne, nielen na plet - ale aj pod ocne tiene a aj pod mascaru. to su naozaj male zazraky. a kedze chodis do predajne, urcite ocenujes, ze absolutne vsetko si mozes vyskusat, lebo maju pootvarane vzorkove vyrobky. za to maju u mna veeelke plus.
a daco mi hovor, ja by som si uz sukromny obchod mohla doma zalozit, tolko veci od nich mam, fakt ze na mraky, az sa niekedy sama zamyslam ze toto snad este aj moje dcery zdedia lebo to nemam sancu vypouzivat do smrti
btw., co si budeme hovorit, dnes do mojej zbierky pribudli dva Pupa holograficke laky na nechty
Na vlasy používam šampón Elseve (výživa a lesk), sprchový gél a telové mlieko zakaždým iné, dezodorant a voňavka jedine Playboy.
Žiletky jedine viacčepeľové.
Dekoratívna kozmetika jedine Gosh a La Roche-Posay.