Máte s týmito obchodmi skôr pozitívne alebo negatívne skúsenosti?
Stalo sa vám, že by vám zviera po nejakom čase uhynulo, alebo ste zistili že má nejakú chorobu, či dokonca nakazilo aj iné zvieratá ktoré máte v domácnosti ? Všimli ste si, žeby mali
Tak ja som mala z petšopu dve myšky, starala som sa o ne, každý druhý deň im menila piliny a dodávala vodu so žrádlom a aj tak po mesiaci sa začala jedna nejak divne zväčšovať, som myslela, že je kotná či čo. Ale bol to dáky nádor a o pár dní zomrela. Druhá 4 dni na to z nevyjasnených príčin.
keď sme kupovali rybyčky, tak sme im vysvetlovali, ako sa rozpozná samček od samičky Inak dobré skúsenosti.. všetky andulky sa dožili úctyhodného veku a terajšie máme tak 2,5 roka a nič im nechýba
pred niekolkymi rokmi ja som si na narodeniny kupila morca v ZOOdome, presne po 10 mesiacoch mi zomrelo....chudacik Majki dva mesiace zomieral na Mikozu...
ani nie,že mi to zvieratko zdochlo,len trošku neodhadli veľkost.Vraj králik čo som si ho kúpila bude mať max.1,5 kg a čo čert nechcel mal skoro 4,5 kg čiže sme ho dali potom chovať na dedinu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty