Ak by si videl môj spamfilter ako sa každý deŇ tŕapi so stovkami spamov ktoré mi zamorujú mojú emailovú schŕanku tak by si oči vyvaľoval. Myslím že číslo 2000 spamov denne hovorí o sebe
A ešte nesmiem zabudúť že dnes ma pobavil jeden spam ktorý ma žiadal aby som im zaslal svoje meno a heslo na svoj bankový účet v českej sporitelni - ale samozrejme že tam žiadny účet nemám
Asi idem hlásiť mamine že našich 20 spamov denne ešte nie je taký katastrofálny stav
Akurát som doteraz nezistila prečo začali chodiť tak naraz... niekoľko mesiacov ani jedna spamová správa a jedného dňa začali chodiť v takom neuveriteľnom počte...
Na gmail mi chodia asi tri mesačne, ponúkajú mi zvačšenie penisu pre lepšie potešenie a čojaviem čo iné, niežeby som to ako dievča potrebovala, mozno raz ak sa dam preoperovať
Dalsie ponúkaju lacny softfer a podobne.
Mna skor štvú všeliake hoaxy -pošli to dalej inak ti narastie druhý nos a pod.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Akurát som doteraz nezistila prečo začali chodiť tak naraz... niekoľko mesiacov ani jedna spamová správa a jedného dňa začali chodiť v takom neuveriteľnom počte...
Toto ako že má dnes pobavilo fakt... Položil som si len jednu jedinú otázku: Naozaj vyzerám ako dievča?
Mne zas prichádzajú hordy spamov - typu ako si zväčšit si penis, lepšia erekcia ... atď- vyzerám snáď že nie som zo sebou spokojný??
A inak nám tam chodí presne ten typ spamov čo tebe...
Dalsie ponúkaju lacny softfer a podobne.
Mna skor štvú všeliake hoaxy -pošli to dalej inak ti narastie druhý nos a pod.