všetky stretká s ľuďmi z netu, s ktorými som si predtým aj písala, boli úplne strašne hrozne zlé za to som sa s každým stretla len raz, a už som viac nechcela
vacsina fajn ale potom sa najdu ludia s ktorymi si na nete mas co povedat stale a potom idete von a vzdy udrziva konverzaciu a sili to len jeden ale shit happens, co uz
ak som na nikoho nezabudla, tak s 9 ľuďmi ktorých som spoznala na nete som sa stretla... a všetky stretká dopadli dobre ... ale kontakty držím už len s cca polovičkou z tých ľudí
Nikdy som sa s nikým z internetu nestretla, pretože naživo som totálny asociál, bola by som ako dievča čo spomína @18.
Hoci párkrát som to už mala reálne v pláne, ale vždy z toho nakoniec zišlo
Jedno dopadlo dobre (chlapec z pokecu, v podstate sme stále viac-menej kamaráti, ale to sa zopsulo časom, stretnutie dopadlo fajn) a druhé dopadlo viac než dobre (z birdzu - od toho dňa sme frajeri)
Ešte asi jedno-dve boli, tie dopadli tak neutrálne, nebol to úplný debakel, ale stretnutia sme viac neopakovali
Mala som asi tri taketo stretka, s mojim prvym chlapcom som sa spoznala cez internet si ma nasiel. Potom to uz islo dole vodou a asi by som sa uz takto s nikym nestretla, som hanblivy clovek
@tangerina tak zas ja mam problem stym že ženy su nudne ...nie len na nete ale aj vonku stale ťaham ja za povraz oni su len take pasivne pozorovatelky :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Ale ani tých nebolo toľko, so mnou sa nikto veľmi nestretáva.
a neviem kolko ich bolo ... ale nad 5 určite
vacsinou to bolo prijemne a fajn, ale ja som awkwardball a tak, no
a s dalsimi ludmi som sa stretol myslim uz len z birdzu a to bolo v pohode
Hoci párkrát som to už mala reálne v pláne, ale vždy z toho nakoniec zišlo
Ešte asi jedno-dve boli, tie dopadli tak neutrálne, nebol to úplný debakel, ale stretnutia sme viac neopakovali
Dva a pol roka sme spolu už,och.