pravidelne umývam hrebene s mydlom
často zaspávam večer tak na hoďku s tým, že si trošku pospím a potom porobím ostatné veci, hoci zvyčajne sa len donútim ísť do sprchy, umyť zuby a spať
Kamkolvek idem po prvy krat, tak sa uplne neuveritelne tragicky stratim a bezne sa rozplacem niekde medzi garazami, lebo mozem si to hocijak pozerat na Street view a planovat a mat cloveka na telefone, ktory mi pomaha zistit, kde som, tak sa dokazem ocitnut uprostred lesa/Dunaja/priemyselneho arealu bez jedneho ziveho cloveka.
A casto umyvam ziarovky a ine veci, ktore sa mozno inde neumyvaju.
A pijem priserne vela tekutin a series potom cistu vodu
knihy čítam tak ,že si najprv prečítam posledné strany a až tak začnem čítať
pijem tiež veľa vody..niekedy aj 6l denne a to nepreháňam
spím v ponožkách vždy! a bez nich nezaspím
keď zaspávam nemám hlavu na vankúši ale na zrolovanom paplóne niežeby som žiadny vankúš nemala...ale je to pohodlne takto
niekedy si len tak večer lahnem na postel s myšlienkou ,,nachvílku si poležím a oddýchnem,, ..no a potom sa zobudím napríklad 4:20 alebo aj 7:50 na to ako mi je zima a vonku pomaly svitá D
som jebnuty takym sposobom ako nikto iny ! aspon si to myslim a nieco take co mi napadne teraz tak prehnane umyvanie ruk chytim nieco z coho mi trosku napachnu ruky alebo co a nicoho sa nechcem potom chytit ani poskrabat sa ani nic az kym si ruky neumyjem napriklad aj ked jem chrumky alebo fajcim a tak som taky Monk trochu
@Mojdedo posli aspon sudok dedko a naco ti je 5 uterakov ?
@torpedo08 ja mam presne to isté s umývaním rúk ale to je deformácia zo školy asik, hocčoho sa chytím hneď bežím si ruky umyť,pred jedlom hádam aj 100x
@lemontreegirlyes aj ja pijem vela vody najviac som dal asi 10 l za den, ale to bolo teplo.. Ale vacsinou pijem okolo 5-6 litrov denne.. Neviem preco neni to volaka choroba?
že zvyknem dnuká nosiť kapucňu na hlave, aby ma nič nerozptyľovalo, ale iba keď som sám, a chcem maximálne sústredenie alebo relax. dakedy som zvykol nesrať v škole, či v práci, proste som to držal kým prídem domov, lebo záchody bývajú dakedy tak otrasné a daktorí nesplachujú. No dakedy mi tak strašne treba, že proste idem aj tam. že nadávam nahlas, iba keď som sám, alebo iba pred kamarátmi, doma rozhodne nie, lebo by bol malér.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
často zaspávam večer tak na hoďku s tým, že si trošku pospím a potom porobím ostatné veci, hoci zvyčajne sa len donútim ísť do sprchy, umyť zuby a spať
ja som celá svojská a nepridávam sem často fotky ako ostatní
A casto umyvam ziarovky a ine veci, ktore sa mozno inde neumyvaju.
A pijem priserne vela tekutin a series potom cistu vodu
pijem tiež veľa vody..niekedy aj 6l denne a to nepreháňam
spím v ponožkách vždy! a bez nich nezaspím
keď zaspávam nemám hlavu na vankúši ale na zrolovanom paplóne niežeby som žiadny vankúš nemala...ale je to pohodlne takto
@Mojdedo posli aspon sudok dedko a naco ti je 5 uterakov ?
@Chanteuse sme divny
Ked pridem na nejake nove miesto (napr. po lete na intrak) tak cely den nejdem na zachod (a to mozem vypit aj 2 litre vody, vobec mi netreba).