Nemáám nič vytetované Páči sa mi všeličoo, ale asi nieee, nechcem tetovanie, možno dočasné ak tak, ale na celý život nie. Poznám sa, čo sa mi páči dnes sa mi o mesiac nemusí.. a nechcem byť aj tak potetovaný ale niektoré sú naozaj pekné
Nemám zatiaľ nič ale chcela by som. Mne sa najviac páči vytetovaní nejaký text alebo výrok(to čo má J.Slávik vytetované na ruke:Never give in never,never,never-to je veľmi pekné) a potom sú tiež také obrázky čo sa mi páčia ale iba ked sú čierne, farebné sa mi nepáčia.
Ja som si teraz spomenula ze som sa s kamkou stavila ze ked ma zoberu na vs, tak si dam vytetovat jolo
Ok ale k teme nemam a asi by som ani nic seriozne myslene nechcela lebo by bola velka sanca ze by som to o rok pokladala za totalnu blbost. Ked uz si to davam s tym ze je to blbost tak je to ale ok podla mna. Takze ziadny deep citat nechcem ani nic podobne.
Ale uvazovala som uz nad tym ze ked jedneho dna skoncim ako cat lady, tak si dam vytetovat podobizen kazdej svojej macky :3
aj sa mi to páči, ale nemám a nikdy si nedám trvalé tetovanie, lebo som posera a viem že to bolí a ja si kvôli tomu bolesť spôsobiť nenechám
ale ak by aj, tak by som si na zadnú stranu niekde tesne pod krkom dala vytetovať nejakú skratku, alebo kód, proste niečo že ak by ma zabili, tak by museli policajní konzultanti pátrať po tom, čo to je a či to má nejaký význam
chcem, mam vybrate, tento rok to bude. ale bojim sa hrozne lebo nemozem na viditelne miesto a jedine "neviditelne" co sa mi paci je na rebra a tam to vraj boli hrozne
Ja by som sa kludne nechala aj takmer cela potetovat (s vynimkou ksichtu) ale som posrata ze by ma do ziadnej prace nevzali zatial mam origami srnku na predlakti a pandu na stehne, koncom februara termin na myvala na rameno a aj to si uz vravim ci s tym v buducnosti niekto nebude mat problem ale yolo viem ze to chcem takze si to proste dam a na moju paranoiu serem
nemam, ale chcela by som ''totus tuus'' na zapastie.. mamca sa explicitne vyjadrila, ze az ked sa odstahujem, tak ja teda pockam
paci sa mi, ked ma chlap rukav
stay strong na zapasti a citat z krasnej knihy na rebrach, lezata osmicka na krku, lapac snov na chrbte a pierko, v ktorom je napisane "believe" na oboch clenkoch hihihih
ale srsly ja som si po prvom povedala, ze si budem davat stale stale, ale uplne sa mi do toho nechce dokopat, ked raz nahodne nakreslim nieco na co sa pozriem a budem vediet, ze "toto" a ked sa na to pozriem o mesiac a stale si to budem mysliet, tak si dam dalsie
ja už dlho rozmýšlam či si dám tetovanie tým myslím roky ale stále som o tom neni presvedčená na 100 percent. Bojím sa , že by sa mi to prestalo páčiť a budem to musieť mať navždy ( ano viem, že sa da odstránit ) .....asi to ma niečo s tým, že so dosť nestála osoba vo vela veciach a casto menim svoje nazory na to co mam rada a co nie a viem, že by sa mi časom prestalo páčiť
chcem, len neviem kam to dat, ale dam si raz, je dost mozne, ze to olutujem, ale tak cas ide rychlo, aj tak umriem, takze to az tak neriesim, dam si raz a bude to tam a potom umriem a tela nebude
Číslo 11 vedľa bedrovej kosti aaa cover albumu Amnesiac od Radioheadu na predlaktí, lebo Radiohead je láska a viem, že ma nikdy neomrzí. Nemám rada tetovania, ktoré sú len na okrasu, ako napr. ruže alebo krídla a podobné somariny, podľa mňa by to tetovanie malo mať nejaký význam pre daného človeka...
Moje meno po indiansky na kraji prsta, pierko na nohe a motyla na lopatke pravidelne v dvojrocnych intervaloch som si ich nechala robit takze uvidime co bude tento rok kedysi mi teter povedal, ze tetovanie je ako droga a ze urcite pri jednom nezostanem mal pravdu
no..mám (zatiaľ) 5 tetovaní:
- ľavé plece - sova
- pravé plece - líška
- pod kľúčnou kosťou na ľavej strane - nápis
- na rebrách na ľavej strane - dve slová
- na pravej lopatke - víla
a chcem ešte ďalších nekonečno tetovaní a obávam sa, že sa mi asi všetky nezmestia na telo ...no momentálne na to ani nemám peniaze
a páči sa mi kadečo..nemám nejaký jeden obľúbený štýl..
@riddler presne tak, v zahraničí (Anglicko, Írsko) je každý druhý človek potetovaný. Mne sa to páči a obdivujem to, hoc niektoré tetovacie práce sú odpad. Ľudia si naozaj chcú silou mocou nechať tetovať telo pičovinami. Mňa to akosi prešlo, hoc teraz keď už zarábam lepšie občas rozmýšľam, či by som bol schopný si dať niečo, čo má strašne fascinuje.
Niektorí ľudia si dávajú hviezdičky na krk, čo tiež nie je zlé, ale nie je môj štýl. A mám pocit, že chudým chalanom sa nehodia moc tetovania na prednú časť tela, proste na oblých tvaroch viac vyznie tetovanie. Ja som chudý, preto sa obávam, či by som nevyzeral ako kokot.
Nemám a vôbec sa mi to nepáči. Gýče ako hviezdičky, ruže, lebky alebo nepríklad delfínov by som na sebe nezniesla. Človek, ktorý je spokojný sám so sebou, sa nepotrebuje takto "zdokonaľovať".
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
ja chcem toto na stehno
všeobecne sa mi ale tetovanie paci, hlavne podvazky alebo rukávy
Ok ale k teme nemam a asi by som ani nic seriozne myslene nechcela lebo by bola velka sanca ze by som to o rok pokladala za totalnu blbost. Ked uz si to davam s tym ze je to blbost tak je to ale ok podla mna. Takze ziadny deep citat nechcem ani nic podobne.
Ale uvazovala som uz nad tym ze ked jedneho dna skoncim ako cat lady, tak si dam vytetovat podobizen kazdej svojej macky :3
ale ak by aj, tak by som si na zadnú stranu niekde tesne pod krkom dala vytetovať nejakú skratku, alebo kód, proste niečo že ak by ma zabili, tak by museli policajní konzultanti pátrať po tom, čo to je a či to má nejaký význam
paci sa mi, ked ma chlap rukav
ale srsly ja som si po prvom povedala, ze si budem davat stale stale, ale uplne sa mi do toho nechce dokopat, ked raz nahodne nakreslim nieco na co sa pozriem a budem vediet, ze "toto" a ked sa na to pozriem o mesiac a stale si to budem mysliet, tak si dam dalsie
no..mám (zatiaľ) 5 tetovaní:
- ľavé plece - sova
- pravé plece - líška
- pod kľúčnou kosťou na ľavej strane - nápis
- na rebrách na ľavej strane - dve slová
- na pravej lopatke - víla
a chcem ešte ďalších nekonečno tetovaní a obávam sa, že sa mi asi všetky nezmestia na telo ...no momentálne na to ani nemám peniaze
a páči sa mi kadečo..nemám nejaký jeden obľúbený štýl..
Niektorí ľudia si dávajú hviezdičky na krk, čo tiež nie je zlé, ale nie je môj štýl. A mám pocit, že chudým chalanom sa nehodia moc tetovania na prednú časť tela, proste na oblých tvaroch viac vyznie tetovanie. Ja som chudý, preto sa obávam, či by som nevyzeral ako kokot.
kerky mi pripadajú ako označkovaný dobytok a ešte piercingy v nose, no dovi dopo, keď vidím také 14 ročné telce po ulici...