Viem, znie ako blbá otázka. Ale pýtam sa preto, lebo mám pocit, že niektorí ľudia v mojom okolí nemajú žiadnu záľubu, ničomu sa nevenujú. Občas mám len pocit, že len prežívajú a riešia vlastne len samé blbosti. Čo je teda vaša záľuba? Čomu sa venujete a j
kreslenie, ale nejde mi ale bavi ma kreslit jeden obrazok stale dokola a dokola s tym, ze zakazdym vyzera trosku lepsie uz som sa nahodou z dost mizernych zaciatkov takto vypracovala na niekoho, koho spolu ziaci oznacuju za niekoho, kto "super kresli".. nevidia kolko driny je za absolutne (pod)priemernym dielom (ach)
inak co ma bavi je programovanie a analyzovanie problemov, ale nie ked su moc tazke, to sa mi nechce
potom citanie a pisanie yaoi (ale viac to citanie )
ale citim sa nejako bezzalubova.. ale vyhovuje mi to tak ako to je kedysi som mavala plnu prdel ZUS a akurat zle mi z toho bolo
@mm47 to je to co sa minentalne deje u nasich susedov,len s tym rozdielom,ze tam je hooligans,ale mna bavi skor vytvarat chorea,spievat choraly,pouzivat pyrotechniku a hlavne fandit svojmu klubu..
@mm47 co ja viem v akych srackach je slovensky futbal,ked nie su peniaze,resp.ked idu nekomu do vrecka tak sa necuduj,ze mladez a prof.futbalisti nemaju zaujem hrat na slovensku ,,ale to je v kazdom sporte tak..
a co ja viem ci prave tieto sracky odlakavaju rodiny s detmi chodit na futbal (vstupne 4-5e,4 osoby ~20e,na to aby videli 22 hracov,90+ minut behat za loptov,4x vystrelit ,z toho 2x vedla,bez ziadnej akcie...to uz mozu za 20e pozerat na krasne urobene chorea,fandenie,choraly,vlajky.. pisem o ultras scene,nie o hooligans,..
mimochodom nechodim na futbal ..chodim na basket,kde to aj ludia na tribunach maju v hlave viac kapacitne naskladane ako nejaky spickovy futbalista,ktory vie len hrat futbal..
Velmi rada sa prechadzam hlavne po starom meste a neviem ci to je zaluba ale rada chodim na kavicky s kamosmi a celkovo medzi ludi to je jedno ci len tak von alebo do kina... a este rada jazdim na koni sice to neviem a toho kona musi niekto tahat ale chcem sa to naucit a potom samozrejme sa rada rozvazam na autach ale to tiez neviem sama
auta, kazenie aut, vlaky, fotenie, cestovanie, zvierata, vela zvierat, spanie, hranie hier, filmy, bicyklovanie, citanie, spanie...a potom take tie veci o ktorych sa nahlas nehovori
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
a nespamni si ! .)
Na strednej som mal klavír, divadelný súbor, občas šport. Teraz mám už len čítanie a písanie, ale i to robím asi v menšej miere ako na strednej.
inak co ma bavi je programovanie a analyzovanie problemov, ale nie ked su moc tazke, to sa mi nechce
potom citanie a pisanie yaoi (ale viac to citanie )
ale citim sa nejako bezzalubova.. ale vyhovuje mi to tak ako to je kedysi som mavala plnu prdel ZUS a akurat zle mi z toho bolo
teraz len citanie a hry
od septembra rozmyslam ze sa zahlasim na kondicne plavanie kedze na normalny klub som uz stara a spanielcinu uvidim ako na tom budem casovo
inak uplne ma to teraz napadlo ze co idem robit cele leto ked nebude skola a nejdem robit asi budem viac cvicit a viac citat
a ultras to je moja droga. (85101-nas svet)
Cestovanie,fotografovanie (amatersky s mobilom)
@16 ultras? to co je za "pussies" ?
a co je to pussies?:/
» soundcloud.com/delpurr...
@greyness toto keby som ja o tebe vedel skôr
žiadnu inú záľubu asi nemám..
a co ja viem ci prave tieto sracky odlakavaju rodiny s detmi chodit na futbal (vstupne 4-5e,4 osoby ~20e,na to aby videli 22 hracov,90+ minut behat za loptov,4x vystrelit ,z toho 2x vedla,bez ziadnej akcie...to uz mozu za 20e pozerat na krasne urobene chorea,fandenie,choraly,vlajky.. pisem o ultras scene,nie o hooligans,..
mimochodom nechodim na futbal ..chodim na basket,kde to aj ludia na tribunach maju v hlave viac kapacitne naskladane ako nejaky spickovy futbalista,ktory vie len hrat futbal..
proste sa rad vrtam v autach aj ked im tak na 100% nerozumiem
a este som otvoreny ako zlomenina ale neviem ci sa to da povazovat za zalubu