Dala som NY lebo je to medzi nimi. Ale kde ste nechali Chicago? A ešte čo tak La Havana? (Kuba) Pre mňa sú tieto tri TOP Chicago a NY pre množstvo ľudí a pre tú obrovitánskosť. A La Havana? Preto, že len existuje, ale priznávam, po Dirty Dancing 2 ma to chytilo
Paríž, Rím, Lurdy ... tam bolo krásne ... a chcem pozrieť Benátky a ich karneval ... Barcelona a Verona, aj to by som brala ... inak, Slovensko najkrajšie
amsterdam(áno chcem sa tam zhúliť ako prasaa nehanbím sa za to..) helsinki moskva madrid, lisabon benátky šanghaj tokio peking berlín oslo new york canberra havana kingston a môj najväčší cestovateľský je Teherán
Všetky! ...Ešte pred pár rokmi by som povedala, že ma Tokio neláka, ale odkedy som videla film Stratené v preklade, tak si myslím, že je to super mesto.
V Paríži aj v Ríme som už bola, ale tých pár dní nestačí na to, aby som atmosféru týchto miest dostatočne nasala, takže cieľ nepovažujem za celkom splnený. Len navštíviť nestačí.
v New yorku som bola nedavno asi mesiac dozadu a poviem vam ze WOW - proste super nadherne mesto plne zivota , svetiel, ludi vsetkeho mozneho, najviac sa mi urco lubil Central Park, je dlhy asi 5 km a neuveritelne cisty na to ze tam chodi denne tolko ludi , vzdy som chcela navstivit usa , zo je proste uplne iny zivot tam , je to sice jedno z najdrahsich miest sveta a je tazke sa tam presadit kedze je ich sakra vela ale zit by som tam veru isla len tolko ze Ny je bozsky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
Ale aj veľa miest v Amerike
@malapohroma wikipedia dala Tokio
Ale moje vysnívané mesto je Edinburgh !
----
:´(
V Paríži aj v Ríme som už bola, ale tých pár dní nestačí na to, aby som atmosféru týchto miest dostatočne nasala, takže cieľ nepovažujem za celkom splnený. Len navštíviť nestačí.