„ Nesmím se bát. Strach zabíjí myšlení. Strach je malá smrt přinášející naprosté vyhlazení. Budu svému strachu čelit. Dovolím mu, aby prošel kolem mne a skrze mne. A až projde a zmizí, otočím se a podívám se, kudy šel. Tam, kam strach odešel, nic nezůstane. Zůstanu pouze já.“
Ak to zvládneš. Ocenia to. Možno. Niekto. Niekedy. A potom sa tým zmení všetko. (ešte sa síce ničím nič radikálne nezmenilo, ale zatial tá naivita pomáha)
Ja si verim, aj ked si ziadne vety nehovorim ale pred 4 rokmi som si dala ako uvitanie v mobile: Som najlepsia vo vsetkom! doteraz to tam mam A tak to aj je proste
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
"Všetko je OK."
"Spamätaj sa. Život ide ďalej ..." - to asi najčastejšie
"No ale teraz už vážne musím niečo urobiť!" - toto tiež často
už nech je pohodine
raz dva tri...
tisko!
ak nemusim tak serem na to
„ Nesmím se bát. Strach zabíjí myšlení. Strach je malá smrt přinášející naprosté vyhlazení. Budu svému strachu čelit. Dovolím mu, aby prošel kolem mne a skrze mne. A až projde a zmizí, otočím se a podívám se, kudy šel. Tam, kam strach odešel, nic nezůstane. Zůstanu pouze já.“
á aőúüóáüáőmmmmmmmm...