- zdrogoval sa mi pes 2x
- bezdomovci mi chceli zjest psa
- pes mi prehryzol necht na palci
- pes si u rodicov otvoril dvoje vchodove dvere v bytovke a zacal behat po schodisku, aby ma nasiel
- a este si hadam spomeniem
-Kocúr raz zhodil zo schodov svoj pelech (taký plastový, čiže to fakt hrkotalo).
-Mal obdobie, keď sa každý večer oprel chrbtom o stenu na tom istom mieste (zadné nohy vystreté) a sedel tak aj 15minút.
-Utrel mi slzy, keď som sa rozplakala.
-Raz preliezol k susedom do záhrady, ktorá je nižšie než naša a keď som konečne zistila, odkiaľ prichádza to jeho obzvlášť piskľavé mňaučanie, našla som ho vyšplhaného na takej úzkej drevenej latke, ktorá bola kolmo v zemi, držal sa všetkými pazúrmi, v očiach mal smrť a nevedel zliezť dole.
-Dostal hračku od známych a zakopal si ju do zeme na záhrade do jamy, ktorú hĺbil dva dni.
-Celý deň bol zavretý v skrini, lebo tam vliezol, keď sa nikto nepozeral a ani nezamňaučal, až kým niekto neotvoril.
-Pije vodu z kohútika v kúpeľni, ale nikto sa vtedy naňho nesmie pozerať
-Hrá sa na schovávačku - keď dotyčného schovan4mého nájde, packou ho tľapne a uteká sa schovať on.
naša andulka kedysi dávno ked lietala po izbe... si sadla rovno do horúcej polievky na peci... ktora sa tam doniesla par minut predtym... za tyžden zomrela.
-zozral mi obciansky preukaz
-otvoril vnutorne dvere vo vytahu a zasekli sme sa
-otvara dvere na kupelni pocas toho ako sa sprchujes
-podarilo sa mu otvorit elektricku branu, samozrejme ked zostal sam
(To bol taky infarktovy stav ked som sa vratila a brana bola otvorena :S)
Neviem co ma stale s tym otvaranim...
-kocúr sa schovával v tuji a keď niekto išiel okolo vyskočil z nej a zaútočil ( skočil na lýtko/ stehno a hrýzol)
-zasekol sa v tuji
-keď sme tuje spílili sedel dosť dlhý čas smutný na pníku
-vykakal sa priamo do stredu takych okrasnych kvetov, ktoré mama veľmi starostlivo pestovala
- keď hráme bedminton chytá nam košíky a odnáša si ich na kôpku
Mnauci, ked sa sprchujem pred kupelnovymi dverami a ked ju pustim, sadne sa na roh vane a umyva sa tiez.
Dava mi pusu na lice, ked som smutna, pride za mnou a jemne ma zubkami uhryzne do lice, ale fakticky len jemnucko a strasne sa mi to paci.
Skamaratila sa s mojou myskou.
Vzdy sa schova za roh miestnosti a ked idem okolo, labou sa ma snazi potknut.
Ked na nu zmutknem jednym okom, odzmurkne mi tiez jednym okom...
No nech mi nikto nevravi, ze zvierata nemaju dusu a nemyslia.
kocur:
- 2 x si skocil zo 4 poschodia
- ani nie 5h po kastracii uz zasa sukal svoju plyšovú ovenku Shaun
- osklbal papagajovi vsetky chvostove pierka, za co som na nom zlomil varechu
Mača prišla domov bez tretiny chvosta, a jednej našej ovci pred pár rokmi len tak celý odpadol
Brat bol na paši ovcami a kozami a čítal si knižku, na chvíľu ju dal do trávy, pozeral sa inde a kým sa pozrel naspať tak mu cap zožral celú prednú stranu knihy (mäkká väzba)
Cap bol zavretý v dodávke a vyskočil z nej tak, že preskočil dopredu a vyrazil predné sklo, ušiel a našiel sa až na druhý deň
Náš pes Rexo doniesol domov od ľudí z inej časti dediny crocsi, dosť drahý pár topánok a vankúš, ale on má všeobecne úchylku na topánky. Keď idete popri ňom, tak vám do vašich hrizie a keď ste na bicykli tak to isté a ešte do vás aj šteká
-pes mi zabil skrecka (skrecok bol hlupy a sam si o to koledoval)
-pes mi zozral mp3ku
-pes mi zozral kreditku
-moj pes si rad schovava kosti do kvetinacov takze mam obyvacku stale zajebanu od zeme
-obcas vbehne do vytahu s voditkom a ja ostanem vonku a vzdy trpnem ze to nestihnem a ona sa obesi a milion veci
-raz si zasekla hlavu v aute o sedadlo a auto("stenu") a skoro sa zadusila
Hm, mala som veľa zverov ale neviem, či zrovna dačo sa dá nazvať bizardným Ale raz keď mačka neposlúchala tak za trest išla do sprchy a od strachu pustila bobek to ma vtedy pobavilo. Alebo raz keď bola na potrebe vo svojom záchode tak neviem prečo, zrazu z ničoho nič vybehla a hovno jej vyselo z riti
Inak raz som vo svojej izbe keď som bola malá, chovala tri kuriatka v košíku na prádlo a mala som ich hneď vedľa postele to si myslím, že je samo o sebe dosť bizard a asi nemusím ani hovoriť, že mi to tam smrdelo ako v chlieve
Raz mi protestne vliezol do kozenej bundy a odmietal vyliezt.
Pravidelne sa schovaval pod bojler odkial nesiel vybrat.
Ked prvy krat dostal antibiotika, vydaval zvuky, o ktorych som si myslela, ze ich morca realne nedokaze vydat.
Pravidelne mi na protest zral sluchatka, ked som mu venovala malo pozornosti.
Lubil papier a vyzieral mi ho z kabelky.
Mojej mačke bola zistená alergia na roztoče a prach. Do konca života musí užívať tabletky, lebo v opačnom prípade si rozškriabe hlavu a krk do krvi. Toto keď niekomu poviem, tak sa na mňa ostane chvilku ticho pozerať a potom urobí:,,Hahaaaaaa, ale nie... vážne?"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
- bezdomovci mi chceli zjest psa
- pes mi prehryzol necht na palci
- pes si u rodicov otvoril dvoje vchodove dvere v bytovke a zacal behat po schodisku, aby ma nasiel
- a este si hadam spomeniem
-Mal obdobie, keď sa každý večer oprel chrbtom o stenu na tom istom mieste (zadné nohy vystreté) a sedel tak aj 15minút.
-Utrel mi slzy, keď som sa rozplakala.
-Raz preliezol k susedom do záhrady, ktorá je nižšie než naša a keď som konečne zistila, odkiaľ prichádza to jeho obzvlášť piskľavé mňaučanie, našla som ho vyšplhaného na takej úzkej drevenej latke, ktorá bola kolmo v zemi, držal sa všetkými pazúrmi, v očiach mal smrť a nevedel zliezť dole.
-Dostal hračku od známych a zakopal si ju do zeme na záhrade do jamy, ktorú hĺbil dva dni.
-Celý deň bol zavretý v skrini, lebo tam vliezol, keď sa nikto nepozeral a ani nezamňaučal, až kým niekto neotvoril.
-Pije vodu z kohútika v kúpeľni, ale nikto sa vtedy naňho nesmie pozerať
-Hrá sa na schovávačku - keď dotyčného schovan4mého nájde, packou ho tľapne a uteká sa schovať on.
-otvoril vnutorne dvere vo vytahu a zasekli sme sa
-otvara dvere na kupelni pocas toho ako sa sprchujes
-podarilo sa mu otvorit elektricku branu, samozrejme ked zostal sam
(To bol taky infarktovy stav ked som sa vratila a brana bola otvorena :S)
Neviem co ma stale s tym otvaranim...
-zasekol sa v tuji
-keď sme tuje spílili sedel dosť dlhý čas smutný na pníku
-vykakal sa priamo do stredu takych okrasnych kvetov, ktoré mama veľmi starostlivo pestovala
- keď hráme bedminton chytá nam košíky a odnáša si ich na kôpku
-keď som mala epileptický záchvat
-keď mala starká mŕtvicu
Dava mi pusu na lice, ked som smutna, pride za mnou a jemne ma zubkami uhryzne do lice, ale fakticky len jemnucko a strasne sa mi to paci.
Skamaratila sa s mojou myskou.
Vzdy sa schova za roh miestnosti a ked idem okolo, labou sa ma snazi potknut.
Ked na nu zmutknem jednym okom, odzmurkne mi tiez jednym okom...
No nech mi nikto nevravi, ze zvierata nemaju dusu a nemyslia.
- 2 x si skocil zo 4 poschodia
- ani nie 5h po kastracii uz zasa sukal svoju plyšovú ovenku Shaun
- osklbal papagajovi vsetky chvostove pierka, za co som na nom zlomil varechu
Brat bol na paši ovcami a kozami a čítal si knižku, na chvíľu ju dal do trávy, pozeral sa inde a kým sa pozrel naspať tak mu cap zožral celú prednú stranu knihy (mäkká väzba)
Cap bol zavretý v dodávke a vyskočil z nej tak, že preskočil dopredu a vyrazil predné sklo, ušiel a našiel sa až na druhý deň
Náš pes Rexo doniesol domov od ľudí z inej časti dediny crocsi, dosť drahý pár topánok a vankúš, ale on má všeobecne úchylku na topánky. Keď idete popri ňom, tak vám do vašich hrizie a keď ste na bicykli tak to isté a ešte do vás aj šteká
-pes mi zozral mp3ku
-pes mi zozral kreditku
-moj pes si rad schovava kosti do kvetinacov takze mam obyvacku stale zajebanu od zeme
-obcas vbehne do vytahu s voditkom a ja ostanem vonku a vzdy trpnem ze to nestihnem a ona sa obesi a milion veci
-raz si zasekla hlavu v aute o sedadlo a auto("stenu") a skoro sa zadusila
Inak raz som vo svojej izbe keď som bola malá, chovala tri kuriatka v košíku na prádlo a mala som ich hneď vedľa postele to si myslím, že je samo o sebe dosť bizard a asi nemusím ani hovoriť, že mi to tam smrdelo ako v chlieve
Pravidelne sa schovaval pod bojler odkial nesiel vybrat.
Ked prvy krat dostal antibiotika, vydaval zvuky, o ktorych som si myslela, ze ich morca realne nedokaze vydat.
Pravidelne mi na protest zral sluchatka, ked som mu venovala malo pozornosti.
Lubil papier a vyzieral mi ho z kabelky.
A moja Čibi sa bála svojich prdíkov ...