naposledy, keď som bola u zubára a dva zuby mi vytrhol, len jeden mi spadol do úst a zubár naň zabudol a dal mi tam tú vatu, že môžem ísť. Tak som si povedala, že fajn, že si ten zub vyberiem keď odtiaľ vyjdem a on zrazu tak na mňa pozrel, že "Slečna, nemáte ten zub v ústach?" ono to nevyznie tak trápne teraz, ale vtedy som sa chcel prepadnúť pod zem
Na stužkovej som vystupoval v scénke,ktorá spočívala v tom,že napochodujeme do sály s odpadkovými vreciami na hlavách upravenými do podoby ľudskej tváre a na rytmus hudby budeme robiť rôzne kreácie+ bemudy/nohavice stiahnuté až ku kolenám.Vyzerali sme ako bytosti veľmi zvláštnych proporcií.Tak zaznel komentár moderátora:,, Keď sa nám nevydarí písomka,my gymnazisti sa potom hanbíme aj na zábavách a hudba začala hrať.(Môj úspech zísť po schodoch s odpadkovým vrecom po schodom ani nespomínam. )Tak sa mi podarilo vstúpiť do sály a začal som sa vlniť a podobne (som drevo).Podobne to robili aj ostatní.Na dýchanie sme mali len 2 otvory s priemerom ani nie 1 cm.A teraz si predstavte astmatika,ktorý nevidí do diaľky bez okuliarov s vrecom na hlave ako tancuje v sále a nič nevidí.Ale darilo sa mi.Dokonca som sa úspešne vyhýbal stolom aj ostatným.Čas plynul a plynul a zdalo sa mi,že to trvá akosi dlho.Chcem povedať,že v dôsledku toho,že som mal bermudy kdesi až pri kolenách,mal som pocit že stále padajú.Ľudia sa smiali,ja som sa obával,že bermudy sú dole (ale neboli).Smiech pretrvával stále ,tak som si to vrece uprostred sály dal dole a ako som zistil asi 4 minúty som tam bol sám.
No a v ten večer som omylom vletel spolužiačke do šatne keď sa prezliekala.Ale nič som nevidel.Bola v podprsenke a rifliach.Tak som sa jej ospravedlnil a bolo to OK.V ten deň som spravil viac trapasov,ale tieto boli ukážkové.
taktiež na stužkovej, kde ma aj so spolužoakom vopchali do scénky, kde som nemal pôvodne byť, pointa je v tom, že sme mali byť za plachtou tak aby boli vidno len naše tiena a otvárť ústa do textu, ktorý bol pustený z rádia. No iný spolužiak dal tpú plachtu omylom za nás, takže to bolo mega trápne. Potom mi povedali, že v jednej chvíli sa mi dalo z pier odčítať: Zabijem Martinu - baba zodpovedná za danú situáciu. z tohto dôvodu som záznam stužkovej schoval tak dôkladne, že som ho sám - úplne náhodne - našiel až po roku a pol.
Ako si mohol polovicu zmeškať? Veď otázku dali už na začiatku (a dokonca som na ňu pracne našla odpoveď, ktorá bola správna!) A o necelý týždeň mám narodeniny, musia mi to dať už len preto
@mielikki Nie,len som bol istý moment v tom,že keď som neplánovane upravil scénku tak...
Polovicu som mohol zmeškať tak,že som si ľahol na posteľ,poddal sa únave a zobudil sa až v polovici. Ozaj a aká to bola odpoveď,nechcelo sa mi to googliť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
najväčší trapas - keď som sa zaregistrovala na pokeci.
No mne sa trapasy take situacne nestavaju, len obcas take slovne, ked nieco vyznie inak ako som chcel.
No a v ten večer som omylom vletel spolužiačke do šatne keď sa prezliekala.Ale nič som nevidel.Bola v podprsenke a rifliach.Tak som sa jej ospravedlnil a bolo to OK.V ten deň som spravil viac trapasov,ale tieto boli ukážkové.
(P.S: Nevyhrali sme Možno o týždeň )
Ja som ani vyhrať nemohol,polovicu som zmeškal,keďže som si dal neplánovanú Schlaf pauzu. Ale o týždeň už na 100 %.
Ako si mohol polovicu zmeškať? Veď otázku dali už na začiatku (a dokonca som na ňu pracne našla odpoveď, ktorá bola správna!) A o necelý týždeň mám narodeniny, musia mi to dať už len preto
Polovicu som mohol zmeškať tak,že som si ľahol na posteľ,poddal sa únave a zobudil sa až v polovici. Ozaj a aká to bola odpoveď,nechcelo sa mi to googliť.
Už neviem, nejakí podivní amíci, v tých sa ja nevyznám a nechce sa mi to hľadať už len zo zásady, že mi to neprinieslo výhru
A zas by som to vypla, ak by som nečakala na výsledky