Ale tak.. ja si nepamatam na nic take kuriozne .. Bud som tak priemerne sikovna, alebo len velmi neriskujem, neviem. Ale mala som par vtipnych zraneni .. Ale na to sa nepytas, takze nic.
odrela som si kolena asi ked som mala 5 najprv jak sme isli s ocom do obchodu som spadla na prave a potom jak som nastupovala do auta na lave a tiekla mi z obidvoch krv no fnuQ !
ako tak rozmýšľam, ani neviem. pritom príležitostí bolo dosť, raz som napr. "skočila" z koňa hlavičku rovno na zem (a žiadna mäkká trávička), potom ďalší krát tresla z koňa rovno na chrbát. pamätám si ten nechutný pocit ako som sa nemohla nadýchnuť. ale v živote žiadne zlomeniny, otrasy mozgu ani nič podobné
ked sa mi ma nieco zle stat tak sa mi sniva niekolko krat po sebe jeden a ten isty sen(moj chalan ma zabije dikov a potom zabije aj seba) naposledy mi tak zomrela prababka a ja som skoncila v nemocnici na vypadok zraku(z dehidratacie)
Zažil som zopár škaredých pádov na bicykli... Napr. prepichnutie brucha riadidlami, prípadne veľmi tvrdý pád na hlavu spojený s narazením ruky a chvíľkovou stratou videnia...
hmm ked sme boli prvaci alebo druhaci na ZS tak mi spoluziak zahryzol do cela (pozdravujem a doteraz si pamatam ako ma nasi brali s totalne zakrvavenym uterakom na cele na pohotovost
a ako by nestacilo, som sa tyzden na to zjebala a osuchla si o stenu cele lice a bradu + som mala tie stichy na cele, cize som vyzerala ako tyrane decko a este sme sa vtedy aj fotili na triednu fotku!
@majusssska čo si vyvádzala že si si zažila niečo také?
K téme: I napriek tomu že som bol vždy aktívny, nepamätám si na nič extra hrozné. Všetko sa dalo dokopy v priebehu pár dní (týždňov) a nikdy som našťastie nemal nič zlomené (aspoň o tom neviem)
Teda.. keď som bol krpatý, mal som zarazené sklo v hlave. Odvtedy som nabral nejakú dummies-proof (čítaj: blbuvzdornú) ochranu a som nezničiteľný 8)
rozbila som si obe kolena odrela bradu a tvar ruku dost oskrela ...a potom den na to som este spadla a som si spravila to iste + oskrela som si brucho...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
aj zlomené rebrá dosť boleli a bolo to o dosť traumatizujúcejšie
Ale tak.. ja si nepamatam na nic take kuriozne .. Bud som tak priemerne sikovna, alebo len velmi neriskujem, neviem. Ale mala som par vtipnych zraneni .. Ale na to sa nepytas, takze nic.
Vieš o tom, že píšeš dosť nezrozumiteľne?
a ako by nestacilo, som sa tyzden na to zjebala a osuchla si o stenu cele lice a bradu + som mala tie stichy na cele, cize som vyzerala ako tyrane decko a este sme sa vtedy aj fotili na triednu fotku!
K téme: I napriek tomu že som bol vždy aktívny, nepamätám si na nič extra hrozné. Všetko sa dalo dokopy v priebehu pár dní (týždňov) a nikdy som našťastie nemal nič zlomené (aspoň o tom neviem)
Teda.. keď som bol krpatý, mal som zarazené sklo v hlave. Odvtedy som nabral nejakú dummies-proof (čítaj: blbuvzdornú) ochranu a som nezničiteľný 8)
a tie rebrá autonehoda