To záleží od toho aké máš vlasy niekomu nedržia ani nátačky mne napríklad hej umyjem si vlasy večer na hlavu také malé penové nátačky ráno dám dole a v podstate mi to drží ako tak až pokým si neumyjem hlavu samozrejme že aj mne to postupne padne za dva dni ale myslím že to nevyzerá nejak privelmi hrozne
Hm... najlepšie sa pracuje s kulmou, ale tá vlasy ničí. Ja používam papiloty, ale s tým, že ráno si to najprv desivo prelakujem, zadné počešem... a do obeda mám vlasy rovné
kudrlinky sa mi moc nepáčia, skôr také väčšie vlny...ak chceš kudrlinky, tak si len vlasy zapleť do copíkov...ak také väčšie vlny, pozri si na youtube "no heat waves".
používam tiež papiloty, som spokojná, ale na také kudrlinky asi moc nie sú (teda neviem ako myslíš kudrlinky)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
(okej pouzila som to raz lebo rannou upravou svojho zovnajsku stravim tak 5 minut ale aj tak
používam tiež papiloty, som spokojná, ale na také kudrlinky asi moc nie sú (teda neviem ako myslíš kudrlinky)