najradšej mám citrónovo-zázvorovú šťavu a džúsy, hlavne ananásový a banánový, minerálky mám rada nesladené, neperlivé, ale kúsok ochutené, napr. Rajec Bylinka
@mariquittka Tak ja mám úplne najradšej zo všetkého jahodový džús, ale to som nejak tak zarátala medzi sladenými. Možno som radšej mala napísať sladké a nie sladené :/
@azizi
aha, aj ten mám rada, ale skôr domáci z našich jahoda ani nwm, prečo som to zarátala medzi nesladené, asi preto, že kupujem 100 %, kde je veľa ovocia a nie sú také, že lepia zuby a iné orgány aspartámom
@torpedo08 presne, ja tiez mam rada len jemne ochutene mineralky a sirup! Mozno o par mesiacov tuto anketu zalozim este raz a vyjadrim sa lepsie v kazdom pripade, dakujem ti moc za hlas a koment kedze naozaj ma to zaujima!
ja cistu vodu, obcas si dam domaci bazovy sirup, ale to len raz za cas.. ked som sik z vody tak si viem kupit dojcensku vodu drobceka/lucku alebo si pravidelne kupujem kokosovu vodu
Ja ľúbim čajíky, ale teraz, keď sa blíži leto, pijem najmä citronádu alebo čistú vodu, no a keď mám chuť na sladké, buď si dám po obede pohár coly alebo večer občas pohár ľadového čaju
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
aha, aj ten mám rada, ale skôr domáci z našich jahoda ani nwm, prečo som to zarátala medzi nesladené, asi preto, že kupujem 100 %, kde je veľa ovocia a nie sú také, že lepia zuby a iné orgány aspartámom
jahodovy, anansovy, hruskovy a grepovy sunquick
jablkový mušt