najradsej mam mierne pofukujuci vanok, zatiahnute pochmurne,tak na dlsi rukav...miestami kludne.nech prsi a ked sa k tomu ukazu este aj blesky a sem tam zahrmi je to to najlepsie
Na dlhý rukáv, mikiny... Strašne nerada nosím tričká (vlastne preto nosím dlhý rukáv aj v lete, dokým je to znesiteľné , neznášam horko.. ale ani moc zimu.
Jeseň je naj
No najradšej mám jesenné a jarné teploty, čiže raz teplejšie a raz chladnejšie a milujem, keď je taký fajn vánok a dážď, aj keď som zistila, že ma to dosť obmedzuje (napr. nemôžem chodievať so psami na prechádzky okolo vody, po lese a pod., lebo je všade blato a okrem toho oni von vtedy ani nechcú chodiť )
Nemam rada leto, hlavne tie suche horucavy a nonstop so zapnutou klimou lebo by som neprezila, ani so psom sa neda vyjst von lebo by zhorel ...na lete mi nevadi jedine fakt, ze mozem vypadnut niekde na dovolenku, ked uz som dakde pri mori tak mi ani tak horuco nevadi, lebo tam fuka taky sviezi vzduch...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Jeseň je naj