@wladi to ja mám problém doteraz spomínam si, že tento album (the fat of the land) bol úplne prvý originál, ktorý sme kedy kúpili a ja som neustále sledovala howletta na búklete a neskonale ho milovala
ja som furt pozerala music box tak mi v pamati utkvela hlavne Gorillaz-Feel good inc. a este vsadepritomna Its my life,alebo shakira,prip ne este Blue...a este vsetky tie detske infantilne z kaziet petra nagya
rodinné oslavy najviac, tancujúci Martin, tancujúci Vladko, tetu láme v krížoch, my sa točíme, Duško je opití a natáča, my chodíme na chodúľoch a toto hučí celou chatou a varí sa guláš.
miley cyrus best of both worlds. keď že som bývala v anglicku a tam prišiel seriál hannah montana asi v roku 2004 tak som už ako sedemročná alebo šesťročná letela na miley cyrus. jej vtedy to bolo neviné dievčatko a teraz? dračica ktorá sa začína podobať na britney spears a na iné speváčky ktoré sa zo svojej slávy začínajú až príliš blázniť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
Vedijo vedijo vedijo gou
horkyze slize - strasne ma bavi tento svet
the offspring - pretty fly
blur - song 2 (FIFA 98)
atd atd
napriklad tuto som mal rad ako decko
pod 4-5 rokov si nespomínam.
proste s detstvom sa mi najviac spája rave scéna.
hlavne tato-
no je ich nespocetne.....
Ako malá som hudbu vôbec nepočúvala.
to také predškolské detstvo ešte, potom som fičala napríklad na tomto
a na takých tých veciach z bravíčka
ale nedávno som zistila, že sa u nás aj Muller dosť počúval.
@aguri500 Ja tu od nich ešte z čias 5-9 rokov celú diskografiu mám. =D
ňňň
(doteraz milujem)
samozrejme.
ach to boli časy ....
ale okrem toho som výhradne počúvala v rádiu pána prsteňov
rodinné oslavy najviac, tancujúci Martin, tancujúci Vladko, tetu láme v krížoch, my sa točíme, Duško je opití a natáča, my chodíme na chodúľoch a toto hučí celou chatou a varí sa guláš.
wuáááááááááááh
Carrapicho & Chilli - Tic, Tic, Tac (radio)
@krvaaa toho pána prstenov si aj ja pametám nahodou to bolo parádne