@bizbilio Teda, šlo by to - za predpokladu, že ma pozveš na svoju strechu, ak tam bude dosť miesta . Samozrejme, môžeš to previesť nepatrným spôsobom a na cestu mi zaviazať oči, nech nevidím, na ktoré poschodie strechy ideme 8).
U mňa v NR partia tých úplne najlepších ľudí na svete, alkohol, možno nejaké tie prídavné bonusy k tomu, ohňostroj, asi nejaký (ne)kultúrny program vonku na námestí, kapustnica, spoločnosť, už teraz sa teším
@patricino to je pravda...moja teta by to nemohla...ma z toho strane stavy....ale ako ne ze haluze..ale rozmysla inak..alebo ako by som to vysvetlil..no skratka nevhodne...no rozhodne nie nebezpecne...
@patricino takysto jak ja...ked som is vipil tak ma to unavilo a chcelo sa my spatr...zas niekto si vipije a ide vystrajat dalej a posili ho to...trava zas mne osobne otvara myslienky a pomaha zvadnut nahromadeny stres no zas na tetu posobi inak..ma uplne ine myslienky a pocity ako sa daju popista pre vecsinu uzivatelov..no raz za cas nezaskodi aj takym
@patricino no tak potom vies o com hovorim..ked sa vies aj s ludmy a bez alkoholu a travy tak to je parada...a mne sa na silvestra bude lespie pozerat na ten ohnostroj troska farebnejsie
@patricino no a??sak to si newes v dnesnej dobe zohnat terosku travy???otvor viac oci pozeraj sa a narazis na viasefych podla mna sak teraz kazdy druhy huli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
86 komentov
neporuším svoju tradíciu byť doma v posteli tak ako každý večer
mňa nikam nepustia :/
a k teme: pravdepodobne s Edom nie,s nim uz travim vianocne sviatky,hm,dilema .
smiley: Neobľúbený pedagogický zbor ruléz?)
( tak nejako).
: - [ )
a zaviazanie oci by nepomohlo.
a k @28 u prve ,vdaka,dobra mnemotechnicka pomocka
Myslíš ? Prečo?
Rado sa stalo, aj na budúce.
myslim.viem,lebo....lebo
(och,uz sa opakujem tymto smajlom na tvoju adresu (ach) )..
Ah tak . (Čo, budeš mať mezonet strechu?)
(Mne neprekáža, lichotí mi .)
takže pravdepodobne o 12tej vyjdem von a budem čakať čo vystrelia susedia