cca 40centimetrový hnedý medveď a potom taký pes so šálom a vianočnou čapicou, ktorého mám doteraz v izbe pri posteli, i keď ostatné plyšáky už spinkajú odložené na povale
veľa toho žltý havko s gulôčkami, veľký žltý macko, asi plmetrový gizmur, metrový ružový maco, jednorožec potom tie vankúšové plyšáky a kopa malých ja som mala vždy v posteli milion plyšákov na jednej fotke som aj tak odfotná plná psotel plyšákov len ja som tam bola schulena na malinkom kúštičku
a momentálne mám v postekli asi 8smich ale obímam len macka jedného...nuž je to asi moja úchylka bez plyšáka s a mi ťažko zaspáva
Fúúh tích bolo Ale najnaj bola taká pol metrová mačka všade som ju so sebou brávala Lenže raz som ju nechala na fotelke a mama sa jej zľakla a schovala mi ju
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
a momentálne mám v postekli asi 8smich ale obímam len macka jedného...nuž je to asi moja úchylka bez plyšáka s a mi ťažko zaspáva
DEAL WITH IT HATER!