Jar nie, pretože som alergik.
Leto nie, pretože sa nerád údim.
Jeseň mám najradšej, pretože mi to je sympatické... to počasie a ako sa príroda nemí na niečo iné. Je vtom taká trochu desivá poézia, by som povedal a ja v nej nachádzam radosť.
Zimu áno, pretože sa vtedy dajú robiť zaujímavé veci a ešte aj preto, že veľa ľudí, čo sa radi údia na slnku, zima vytáča... a ja im to rád doprajem.
počasie a teploty su tiež jednym z dovodov, preco som v BE... absolutne mi vyhovuju max. letne teploty tak do 25 °C a časté burky a dažde a tiež tunajšie zimy, pretože neznášam ani velke mrazy a kopy snehu
Úprimne, hocičo, len nie leto Leto nenavidim z celej duše, no a ostatné obdobia sú v pohode. Napríklad v lete sa ani neviem obliekať pekne, vždy vyzerám ako vagabund. Ale na jeseň a v zime, vtedy možem konečne vytiahnuť svoje milované pulóvre a svetre a cítiť sa dobre vo svojej koži. Hej, a aby som nezabudla, nenavidím šortky
Najradšej mám keď je slnecne, pretože zamračené počasie u mňa vyvoláva depresie. Na druhej strane ale nemám rád veľké horúčavy. Ideálne je preto také jarné teplé slnečné počasie so slabým vetrom a teplotou okolo 23 stupňov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Leto nie, pretože sa nerád údim.
Jeseň mám najradšej, pretože mi to je sympatické... to počasie a ako sa príroda nemí na niečo iné. Je vtom taká trochu desivá poézia, by som povedal a ja v nej nachádzam radosť.
Zimu áno, pretože sa vtedy dajú robiť zaujímavé veci a ešte aj preto, že veľa ľudí, čo sa radi údia na slnku, zima vytáča... a ja im to rád doprajem.
jeseň - mokré zamračené daždivé dni v kombinácii so slnkom (sem tam)
jar - zamračené daždivé dni
jar - suché slnečné dni s miernym vetrom
leto - nočné búrky
leto - zamračené suché, po západe slnka
najideálnejšie sú pre mňa teploty 14 až max 22-25 stupňov... všetko nad je pre mňa utrpenie a aspoň raz za deň si za nadávam
zimu nemám rád kvôli teplotám