vzbudzuje to vo mne nudu, pocit absurdity nad tým akú epickú vec sa autor snažil z prezentovanej... LOKOMOTÍVY!!! spraviť, a neskutočný hnev nad tým na aké... triviálnosti sa pravidelne zneužíva Lux Aeterna, pobavenie nad tým ako tie triviálnosti robí Lux Aeterna ešte smiešnejšími a triviálnejšími, a zúrivosť nad tým ako to degraduje tú úžasnú skladbu, a nepochopenie nad tým ako si to niekto môže neuvedomovať, a ako vôbec môže mať drzosť taký epický kus hudby použiť k takýmto pičovinám, príde mi to ako vytierať si riť Shakespearom.
@5@8 úplne vystihli moje myšlienky a pocity mne je z toho vtipne, tá hudba sa mi do toho absolútne nehodí, vlastne žiadna hudba, možno tak pesnička ide vláčik šušušú ale fakt prosím daj ten requiem preč inak vlaky ma nezaujimajú a toto som navyše musel hneď vypnúť, ale ani nie kvôli nude ale kvôli tej pesničke. To mi pripomenulo uputávku na Markíze na Horúcu krv, bože dať two steps for hell pre takú sračku z ktorej sa snažia spravi´t niečo mega dramatické, fuj toľko špatných emócií že sa to nedá vysloviť slovami.... čiže to zmeň alebo to radšej vymaž
@zajkousko máš pravdu ja vlaky mám rád od narodenia toto video je neskutočné ludia,ktorý toto píšu ani nevedia čo je vlak a aká ťažká je práca na železnici a nie to vytvoriť novú radu rušna šeci sú tu machri čo si myslia,že aký sú dobrý,že nadávajú na to čo ani nepoznajú.A @delone8 skús vymyslieť ty nejaký dopravný prostriedok,ktorý dokáže stovky ludí preniesť naraz a potom takéto kokotiny píš sem.
priznám sa, prvú minútu som si myslela, že na mňa vyskočí nejaký strašný obrázok druhú minútu som si myslela, že to je celé myslené ako nejaké ironické video a potom ma to už absolútne nebavilo..
@trash človek,ktorý vie čo je to za rušeň a má k rušňom cit tak ho to natchne a tá hudba vyjadruje silu toho rušňa,ktorý má výkon 4MEGAwatt a ked boli nové tahali niekedy až 30 osobných vagónov a v pohode to utiahla tieto každý jeden tento rušeň prejde za deň cez1000 kilometrov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
a ja som tiez **** lebo som to pozrel
je to strhujuce, v pici som z toho ako krasne vyberala tie zakruty O__O
A AKO BRZDILA
Len pesnička by si zaslúžila lepší klip.
vypol som po minúte.
vzbudzuje to vo mne nudu, pocit absurdity nad tým akú epickú vec sa autor snažil z prezentovanej... LOKOMOTÍVY!!! spraviť, a neskutočný hnev nad tým na aké... triviálnosti sa pravidelne zneužíva Lux Aeterna, pobavenie nad tým ako tie triviálnosti robí Lux Aeterna ešte smiešnejšími a triviálnejšími, a zúrivosť nad tým ako to degraduje tú úžasnú skladbu, a nepochopenie nad tým ako si to niekto môže neuvedomovať, a ako vôbec môže mať drzosť taký epický kus hudby použiť k takýmto pičovinám, príde mi to ako vytierať si riť Shakespearom.
Skuste aj vy postnut dake funny video
@bombastick
všetko užitočné čo vyrobili ľudia svojou prácou, umom a potom
je krásne a povznášajuce....
filip
........filip
aha čo som tu objavil .........filip