@kaylee a v pohode ti zaberajú? Lebo ja mám z nich pocit,že zopár hodín fungujú...a čo nevidieť nastane taký zlom, že sa cítim ešte unavenejšia ako v skutočnosti som.
silnu kavu, raz som isla bez kavy a myslela som ze na prednaske kazdu sekundu zaspim a nebolo to tym, ze by bola nezaujimava :/ to je tak ked clovek vstava velmi skoro
Vypijem aj 5 kav denne ..a nie slabych a este minule som si kupil guaranu ale asi nic moc..a tiez kazdy den beriem thermx tiez dodava energiu..energetaky som pil niekolko rokov kazdy boziii den ale prestal som a vymenil to radsej za kavu..Nici to zuby a skodi to vseobecne a nehovorim o tom ze v kazdej plechovke je ale 6 kociek cukru
na zelenom čaji dokážem fičať celú noc, ale tak, že ho proste popíjam stále, tak som zvykla veľa nocí nad učením stráviť.
ale keď chceš dlho učiť a chce to väčší kaliber, tak skombinuj piracetam, b komplex a guaranu. síce ti sem tam zašklbe okom, ale je to v pohode. veľa si zapamätáš, budeš sústredená, nebudeš nervózna a budeš bdelá.
@transplantovana ten piracetam nepoznám vôbec. No guaranu a podobné látky...sú mi dosť známe,len mojim problemom je,že mi od nich strašne bije strdce, raz som skúsila nebezpečnú kombináciu silnej kávy, guarany a kofeinovej tabletky a to som skoro skončila v nemocnici...no o tom zelenom čaji bolo toho veľa popísané..až nemôžem uveriť,že obyčajný čaj...
@transplantovana kamarata ktory ma tolko rokov co ja takze 22 zo zeleneho caju traflo...v nemocnici mu povedali ze ma s nim okamzite prestat lebo pil len ten
10- 11 hodín... a tak som si naplnila 7dcl termosku kávou.... bohužiaľ som dostala extrémne šikovný nápad napiť sa priamo z termosky..a ...ehm... trošku som si poplietla otvor takže 90% z nej mi skončilo na tričku a nohaviciach :/...
@blueberry tak to potom radšej nechaj tak. ono, skús len ten zelený čaj, s cukrom a citrónom (keď som si dala med, zvyklo ma skôr uspať), navariť si do termosky a popíjať.
piracetam je na pamäť a koncentráciu, ono to treba brať tak týždeň- dva predtým, než to začne zaberať, to je normálne liečivo a kaamrátka medička ma išla zabiť, keď som to jedla. keď ti búcha srdce už len s guarany, určite to nejedz.
@tenario tak ja ho vôbec nepijem stále, vyslovene iba vtedy, keď som potrebovala svoj deň natiahnuť tak, aby plynule prešiel do ďalšieho, pretože dosť často nestíham. a keď som vedela, že mám toľko roboty, že nestihnem ísť spať, zelený čaj bol pre mňa lepší než káva, z kávy ma zvyklo triasť, z čaju nikdy. ono to asi závisí od človeka, ja som zvyknutá na oveľa horšie zásahy do organizmu
Omg ludia nastudujte si ze na unavu taký zelený bieli čaj zaberá viac ako káva alebo energetáky a je to zdravsie a nemusite sa bat ze vam vyjebbe pecen alebo oblicku
kávu a energetický nápoj, buď osobitne alebo kombináciu.... niekedy sa to nedá vydržať, hlavne pred vianocami som žila len na týchto dvoch povzbudzovákoch
@cjubou no, neviem, teraz na to pozerám, že čo to, ale ja to pijem zo zásady pred spaním, ako som povedala. tak neviem teraz ale to normálne kamoškina mama lekárnička naordinovala a ja som bola presvedčená, že to zaberá!
zväčša kávička (ale snažím sa to s nou neprehanat takze maximalne tak 2 denne), zeleny, cierny caj... energetakom sa snazim vyhnut je to swinstvo... najprv ta povzbudi a potom si znicena na smrt...
jednoznacne kava...ale pijem ju len ked vyslovene nestiham a som unavena...inak ma dokaze aj hudba celkom nakopnut .......ale aj tak som za to ze neni nad kvalitny spanok
Pre badass pocit si dávam energeťáky, najlepšie tie s tými pôsobivými obrázkami, ale žeby mi to nejak zaberalo? To isté čierny čaj, chutí mi a všetko, ale vôbec nezaberá. Káva mi nikdy nechutila - to bude asi kameň úrazu.
Len pre info energetaky su mozno chutne ale je to strašny sajrajt a ak to pijes casto tak si pekne poserieš srdce...ja preferujem kavu v tom taketo sracky nie su...a este nieco funny asi 3 piatky po sebe som pred chlastačkou pil kavu a sobotu som mal vzdy okno DD doslo mi to az o nieco pozdejsie ked som kavu pred chlastackou nevypil DD mal stym niekto uz podobny stav ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
ale v podstate, keď ja som unavená tak ma nepreberie nič!
ale keď chceš dlho učiť a chce to väčší kaliber, tak skombinuj piracetam, b komplex a guaranu. síce ti sem tam zašklbe okom, ale je to v pohode. veľa si zapamätáš, budeš sústredená, nebudeš nervózna a budeš bdelá.
ale fakt s tým opatrne.
I coulda cheated and I coulda passed but I got high
I am taking it next semester and I know why
- cause I got high
ale aj taka dobra 30 min. prechadzka robi svoje...
piracetam je na pamäť a koncentráciu, ono to treba brať tak týždeň- dva predtým, než to začne zaberať, to je normálne liečivo a kaamrátka medička ma išla zabiť, keď som to jedla. keď ti búcha srdce už len s guarany, určite to nejedz.
@tenario tak ja ho vôbec nepijem stále, vyslovene iba vtedy, keď som potrebovala svoj deň natiahnuť tak, aby plynule prešiel do ďalšieho, pretože dosť často nestíham. a keď som vedela, že mám toľko roboty, že nestihnem ísť spať, zelený čaj bol pre mňa lepší než káva, z kávy ma zvyklo triasť, z čaju nikdy. ono to asi závisí od človeka, ja som zvyknutá na oveľa horšie zásahy do organizmu
ale výborné boli magnéziové šumivé tablety, také fialové, tie nemali chybu škode že ich už u nás v lekárni nemajú
ale len obyčajný sáčkový, sypaný len z času na čas, napr. taký Gunpowder dokáže poriadne nakopnúť
@matheusko Neviem čo to má s témou ale chválim
Energy nepijem, je to dosť škodlivé na srdce.
Zelený čaj u mňa nezberá.
ukľudní a uvoľní neznamená automaticky uspáva
Jebem do nosa biely fet
tak neviem, možno to pôsobí keď si povieš, že bude
exni to a zaručene nezaspíš..