@milos111 : no a este pridaj, ze ked prides domov, rozvaleny pupok na gauci, kockovane trenirky, pivo v ruke, v druhej ovladac, hresit na futbal a ,,zena co tu stojis ako prikovana! navar nieco a dones mi dalsiu flasu! ,, no to urdite!
Neviem aký by mal byť, ale viem aký by nemal byť - opak mňa: uzavretý, navonok lahostajný, vyhrážačský a nemal by nadmieru chlastať ani fajčiť našlo by sa toho veľa, ale toto je to najpodstatnejšie
Keby som tu teraz všetko vypísala, vyznelo by to náročne.. a pochybujem, že taký, akého si predstavujem existuje.. Ideálny muž- nefajčí, nepije, nechodí za inými a neexistuje
v prvom rade inteligentny,a tak to co chce väcsinou kazdy od kazdeho uprimny,s pozitivnym myslenim ako ja.. trochu uleteny a tak....bed to ma alebo to nema to clovek vyciti predsa.....
nemá byť egoista v prvom rade... musí mať určené nejaké priority.. mohol by byť aspoň troška romantický a nežný? mal by mať nejaké to IQ a eQ, nemusí byť psychopat ani úchyl... má byť optimista a jednoznačne, jednoznačne musí byť troška šibnutý minimálne tak, ako ja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Úprimný a pravdovravný ale aj vtipný a mierne šialený...aspoň trochu citlivý.. a bla bla
A musí pekne voňať..Ups,to nie je povahové.Ale aj tak je to pre mňa dôležité.
riadny chalan je taky ako som napísal a ešte som zabudol je tvrdý a ženu si v postelí skrotí na poslušnú cicu!
hahahaha
no až taky chrapúň nie! samozrejme, že by som nikdy nebil ženu, ak tak len trochu na holú prdelku, ale to len vtedy ak by pivko bolo nechladené....