Vrana sedí na strome a celé dni nič nerobí. Králik uvidí vranu a pýta sa jej: "Môžem aj ja sedieť ako ty a celé dni nič nerobiť?" Vrana odpovedala: "Samozrejme, prečo nie?" A tak sa králik posadil na zem pod vranu a odpočíval. Zrazu sa objavila líška, skočila na králika a zožrala ho.
Manažérska lekcia: Aby si mohol iba sedieť a nič nerobiť, musíš sedieť hodne vysoko.
Keď som bola malá chcela som byť právnička (spravodlivosť),teraz sú skorumpovaní všetci... ku podivu si čoraz viac si uvedomujem,žeby som chcela robiť niečo pre ľudí,aj keď presne neviem čo....(asi mi mäkne mozog)
čo ja viem.. aby ma to bavilo, chcela som byť právničkou, ale tak.. nejako to zo mňa vyprchalo, ale možno mať vlastnú reštiku, pracovať v nejakej firme.. alebo časopise..
Inak prednedávnom sa robil konkurz na jedno povolanie. Celý deň lehniť na jednom ostrove, spoznávať jeho kúty, žiť v maximálnom luxuse, a večer o nom napísať nejaký blog vo forme reklamy na net.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Manažérska lekcia: Aby si mohol iba sedieť a nič nerobiť, musíš sedieť hodne vysoko.
stačí ?
alebo iným smerom.....redaktor,novinár,herec
jednoducho chcem cestovať a používat pri to cudzie jazyky xD ... akože angličtinu, francužtinu a tak xD aby ste si nemysleli ... xDD
no tak asi skusobny jazdec horskych bicyklov...
@8
@13
@28
taketo nieco
ja budem deticky ucit tancovat
alebo
A čo takto slovenčinár? Alebo zadávač skutočných dátumov narodení?
Inak prednedávnom sa robil konkurz na jedno povolanie. Celý deň lehniť na jednom ostrove, spoznávať jeho kúty, žiť v maximálnom luxuse, a večer o nom napísať nejaký blog vo forme reklamy na net.
Takéto povolanie by som chcel
slovencinar nehrozi, to by asi neslo.