Zbožňovala som rádio Hej kým ho nezrušili a nenahradili tou anténou -.- ..naozaj neviem, čo ich k tomu viedlo, Hej bolo jedinečné a malo aj dosť poslucháčov
Viva je fajn, zväčša hrajú dobrú hudbu a to isté aj Jemné melodie
Exprex a Europu 2 nemusím ale na Funku mám rada Adelu a Sajfu a Juniora a Marcela
A na rádiu Slovensko zvyknem počúvať čítanie z knihy a kedysi aj prenosy z extraligy
Radio_FM , nie len kvôli hudbe ( ktorá sa mi veľa krát nepáči ), ale kvôli tomu aké informácie mi poskytujú, o zaujímavých veciach, koncertoch, výstavách, festivaloch, udalostiach, knihách a celé to pozadie na ktorom to rádio funguje. Svetonázor. Ale nepáči sa mi to elitárstvo niektorých ľudí, ktorí počúvajú FM a tvária sa, že iba oni majú vkus. Tí čo sa hrajú na niečo viac a pritom tým nie sú, po prečítaní pár diskusií to stelesňuje presne @mariavs ( najmä po tom futbale )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
europa2, expres a podobne su dost slaboduche ach
» www.slobodnyvysielac.sk/...
Prípadne toto:
» www.blackmetalradio.com/index.php...
» www.slobodnyvysielac.sk/...
a ked soferujem a nemam co ine pocuvat, tak prepinam kde ide lepsia pesnicka
Viva je fajn, zväčša hrajú dobrú hudbu a to isté aj Jemné melodie
Exprex a Europu 2 nemusím ale na Funku mám rada Adelu a Sajfu a Juniora a Marcela
A na rádiu Slovensko zvyknem počúvať čítanie z knihy a kedysi aj prenosy z extraligy
A ešte Aligátor zvyknem!
takže už počuvam antenu.
ale, rádio nepočúvam moc často
ale inak vlastne žiadne nepočúvam
a @28