teraz mam na sebe uplne najsuper rifle na svete, z reservedu a pisalo na nich "slim", a su vysokopasove ale pritom su uzke, ale dokazala som do nich strcit nohu, takze nie su take uzke ako tie z tally wejlu napr
@gymnastics-girl v skinny vyzerám ako buzna, v, širokých koncoch ako šašo, v širokých ako gangster, preferujem tmavo modré a tzv klasické, mne sa tie módne výstrelky s roztrhanymi kolenami tiež nepáčia.
Podľa mňa si mala dať možnosť pre skinny a možnosť pre slimky.
Tie dva druhy sú v súčasnosti asi najpopulárnejšie, ale nie sú identické.
Ja nosievam prevažne regular a nejaké slim.
@savvym poznám síce ja osobne skinny milujem, ale iba také obyčajné bez roztrhaných kolien a musím povedať, že na chalonoch sú také obtiahnuté rifle otrasné ked také vidím na nejakom spolužiakovi blééé aj ked je to každého vec aké má radšej
Hej, ale vy chalani, ale v tom podľa mňa máte šťastie, že máte také chudučké nohy. Ja by som strašne chcela mať tie svoje chudšie a nijak to nejde Ale inač súhlasím s tebou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
podobne
nemam rad rifle proste
ak rifle tak uzke, extra dlhe a s vyssim pasom
ale ja tiez skoro vobec nenosim rifle, dokonca aj cez zimu ma mozete vidiet v leginach
Tie dva druhy sú v súčasnosti asi najpopulárnejšie, ale nie sú identické.
Ja nosievam prevažne regular a nejaké slim.
M41A, ak si to dobre pamätám
alebo klasika AK47