jeseeeeň.. nie je nič krajšie ako stáť pod stromom keď prší, hoc by sa to asi nemalo.. nie je nič krajšie kráčať po suchých listoch.. chodiť do školy v mikinke a nohaviciach so slúchatkami v ušiach a sledovať dúhu na oblohe..
vždy sa zamýšľam, koľlko má dúha farieb.. nikdy som ich ešte nespočítala.. a vlastne ani presne neurčila..
Už budem ako rádio ale každé ročné obdobie má svoje čaro!
ale mne osobne vyhovuje najviac zima, ale nie tá vo februári! lebo toto je už moc, čo sa deje teraz :/ to už trvá pridlho, na Vianoce nebolo nič a teraz sneží, ach jaj, (ach)..
leto je zas dobré vďaka letným, ale magicky na mňa vplýva jar, to čo je teraz, kaluže vody, ani teplo ani zima, všetko sa začína prebúdzať...
leto vtedy ked je od 20 do 25 stupnov to mam najradsej to je tak akurat ked je uz 28-30 alebo nebodaj aj viac tak to velmi zle znasam som skorej navyknuty na chladnejsie pocasie ale nie zase ked je -10 az -20 to nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
inak jar jesen je fajn
Jeseň - vietor
Zima - sneh
vždy sa zamýšľam, koľlko má dúha farieb.. nikdy som ich ešte nespočítala.. a vlastne ani presne neurčila..
ale mne osobne vyhovuje najviac zima, ale nie tá vo februári! lebo toto je už moc, čo sa deje teraz :/ to už trvá pridlho, na Vianoce nebolo nič a teraz sneží, ach jaj, (ach)..
leto je zas dobré vďaka letným, ale magicky na mňa vplýva jar, to čo je teraz, kaluže vody, ani teplo ani zima, všetko sa začína prebúdzať...