@atusska aj ja som mala album.. a tie čokoladky som zbožňovala
@kuloreperova ja som milovala Krtka, a škriatok Pumuckl, Miazgovcov, a všetky tie staré ako Troch chrobákov a najoblubenejší film pre deti bol určite Emil z Lönnebergy
ja si stále pripadám jak desaťročná .................... volakedy som mala také obdobie že som pozerala len Naruta a Krála šamanou hehe a ked som bola úplne krpatá tak Teletubies : tinki vinki, dypsi lálá a po
@sisel Ale nie, este dostanem na nebesku branu cierny bod za navadzanie k trestnemu cinu . Ja si to raz niekde kupim. Avsak vdaka za ponuku. Mozes si drzat cisty stit .
@flussica nahodov tie som poznala, a tu rozpravku co tak velmi zhanas som uz videla v stankach :/ asi ju dost nehladas C:
Nooooo tych bolo strasne vela ale tak toto je taka mensia ciastka toho okrem tych velmi znamych asi pochybujem, ze to ostatne niekto pozna lebo niektore chodili iba v amerike. :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
@kuloreperova ja som milovala Krtka, a škriatok Pumuckl, Miazgovcov, a všetky tie staré ako Troch chrobákov a najoblubenejší film pre deti bol určite Emil z Lönnebergy
A potom elity ako Ferda Mravenec, Vcielka Maja, Ovocnickovia, Poziarnik Sam a tie klasicke stare, ceske vecernicky (Bob a Bobek, Maxipes Fik..).
..a Mach a Sebestova!
A nikdy som nevidela Gumkacov ani Smolkov .
To sme mali na kazete a naši mi to museli dokola púšťať.
a ešte by sa ich našla kopa, maťko a kubko, a je to a pod.
Nooooo tych bolo strasne vela ale tak toto je taka mensia ciastka toho okrem tych velmi znamych asi pochybujem, ze to ostatne niekto pozna lebo niektore chodili iba v amerike. :/
Powerpuff girls:
Dexter's Laboratory:
Hey Arnold:
Franklin the turtle:
Arthur:
Maggie and The Ferocious Beast:
Rugrats:
the fairly odd parents:
The Wild Thornberrys: