sory ak sa zapletiem do babskej diskusie. ja som si vybral ako birmovne meno ERIK, spočiatku mi ho nechceli uznat ale podarilo sa. tymto menom som si chcel uctit pamiatku mojho zosnuleho brata, novorodenca a nosim jeho meno stale so sebou.
@walrus 70% percent deciek tam ide kôli peniazom, preto že im to povedali alebo preto aby nesklamali rodinu, takže im, nám je jedno čo ten svetý spravil.... znie to hnusne ale nemá to význam keď to nemá význam pre samotného človeka
inak, ja som si pôvodne chcela dať birmovné meno Martin ... nie martina...ale Martin len mi to neprešlo :/
@lawey ja viem a je to hrozné. Ja idem tiež teraz na birmovku a idem tam preto, lebo chcem a záleží mi na tom. A poznám veľa detí, ktoré tam idú z toho istého dôvodu ako ja.
Ale možno, keby si tých 70% prečítali životopisy nejakých svätých, tak by ich trklo, že čo dokázali v živote oni a čo tí svätí a už by to bolo možno o inom...
@walrus pozri sa, na základe ich skutkov vyberať mená nemusia, pretože väčšina trpela etc. etc... chápeš v tomto sú viac menej rovnaký....a niečo o tom človeku ktorého meno si vybrali si musia niečo prečítať
@lawey ale to nemusí byť pravda, že trpeli. A aj keď hej, to nie je jediný dôvod. Tí svetí sú veľkým príkladom aj v štýle života (v tom dobrom štýle, lebo veľa svätých bolo veľmi zlých, ale po obrátení boli veľmi príkladní)
uz v juni mam birmovku a moja baba chce aby som si dala Maria po nej a moja mama chce zase ze Bibiana tiez po nej ta ja neviem :/ mozno ze si dam bud Lucia alebo Michaela
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Ale urcite som si na birmovku nevyberala mena podla krasy...
@walrus 70% percent deciek tam ide kôli peniazom, preto že im to povedali alebo preto aby nesklamali rodinu, takže im, nám je jedno čo ten svetý spravil.... znie to hnusne ale nemá to význam keď to nemá význam pre samotného človeka
inak, ja som si pôvodne chcela dať birmovné meno Martin ... nie martina...ale Martin len mi to neprešlo :/
Ale možno, keby si tých 70% prečítali životopisy nejakých svätých, tak by ich trklo, že čo dokázali v živote oni a čo tí svätí a už by to bolo možno o inom...
Znie tak exoticky ach , nie ze Naomi , to je šupácke , ale Noemi
Anna Karenina , Anna Belousovova , same fuchtle