a ziadne hlupe slovicka,ktore ste spomenuli by tam urcite nemali patrit a uz vobec nie som za to aby anglicke slovicka sa tu pouzivali,kde sme v madarsku,ze nevieme rozpravat? sne slovaci a musime byt hrdi na nas jazyk.
zijem v cr,ale este ani raz mi nenapadlo,zeby som sa prisposobil tomu jazyku!
v kazdom pripade JULS je treba zrusit, lebo si vymysla hlupe pravidla, ktore tisicky rokov neexistovali a ludia sa dorozumeli aj bez nich. suma sumarum su to len dalsi prizivnici, co robia kulove a kradnu na to z nasich dani.
a ak maju nieco robit, tak len dokumentovat stav jazyka (t.j. VSETKY POUZIVANE SLOVA), ale nie rozhodovat, ktore slovo je dobre a ktore je zle. dobre su vsetky, pokial rozumie okolie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
a superQo si kde zabudol?!
ja by som hlasovala za kľud, pretože ono je to oficiálne čechizmus, ale je to veľmi používané, pekne sa to adaptovalo do slovenčiny, dokonca aj s ľ.
a ziadne hlupe slovicka,ktore ste spomenuli by tam urcite nemali patrit a uz vobec nie som za to aby anglicke slovicka sa tu pouzivali,kde sme v madarsku,ze nevieme rozpravat? sne slovaci a musime byt hrdi na nas jazyk.
zijem v cr,ale este ani raz mi nenapadlo,zeby som sa prisposobil tomu jazyku!
@flagrantine
na zakrute
v kazdom pripade JULS je treba zrusit, lebo si vymysla hlupe pravidla, ktore tisicky rokov neexistovali a ludia sa dorozumeli aj bez nich. suma sumarum su to len dalsi prizivnici, co robia kulove a kradnu na to z nasich dani.