@9 zas sa tí mamrdi sťažujú, jak sa im zle žije, štát sa o nich nestará a keby sa staral a dal im byty, robotu, prídavky, sociálne zázemie a neviem čo ešte, tak by prestali byť špinaví, nechutní, nevzdelaní... prestali by rabovať potraviny pomaly by sa z nich stal homo sapiens sapiens
Miskov bike-kedze mu ho jeden cigan pred 2 tyzdnami ukradol a este stale sa na nom vozi,teda aj veme kde je ,kto to bol ale nic sa s tym zatial neda robit
@zamidari , ved ja nehovorim, ze to nie su degesi bo su, mozu si za svoju situaciu povacsine sami, len sa mi neprislo normalne reagovat na video, v ktorom nerozumeli o com sa tam vlastne rozprava.
Nahodou nieco posrbsky viem...a ta co tam rozpravala, tak hovorila, ze ma deti, ktore chodia do skoly a nebolo to delene spravodlivo, lebo jej sa vobec nic neulo takze v koncnom dosledku to boo na nic.
Btw, to degesko, to mne patrilo?,lebo nejako som to nepobral
cruz89 - ano to hovorili az v tej casti kde kecali tie ciganky, ale uz z toho videa bolo vidno ze to nebolo delene spravodlivo, ale hadzane nahodne do davu
takto byt sa o materialnu/humanitarnu pomoc som nevidel ani africanov ani palestinocov, ani nikoho
O inteligencii cloviecika, ktory tu toto forum zalozil svedci uz len jeho samotny nazov... Napadnut nas mozu opilci v parku ci nejaki grazli, ked sa jedna o nejaka slovo, to NAM moze napadnu, nie NAS
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
koli comu to tam poslali uz neviem, ale vygugli si to alebo pozri si to na ich stranke
Btw, to degesko, to mne patrilo?,lebo nejako som to nepobral
takto byt sa o materialnu/humanitarnu pomoc som nevidel ani africanov ani palestinocov, ani nikoho
btw, este stale som nepochopil to degesko
a nie kvôli videu, ale kvôli tomu, čo ste tu vyprodukovali. a ešte že "je mi z vás zle". z rovnakého dôvodu.
je mi ctou ze ti je zo mna zle
@23 teraz ma nenapadá žiadna hodnotná odpoveď, a nakoľko sa pri tvojej osobe netreba takým zaťažovať, tak ostanem pri jednoduchom a prostom - ok.
@ygor , ale keď ťa uvidím s tými načoskami... tak ti žiadne zhodnutie sa so sympatickým číslom 21 nepomôže
podotkol som iba ze clovek od ktory zatial nezalozil a nenapisal nic zmysluplne, by sa nemal stazovat na ostatnych
stazovat sa je lahke ale napisat svoj nazor uz nie
a ja som nenapísala nič zmysluplné? že to hovoríš zrovna mne... ok, ako myslíš
LOL, nevyjadrujem sa k videu, AKY to ma zmysel?