Ahoj,
potrebujem poradiť s kúpou nových slúchatiek. Cena by sa mala pohybovať okolo tých 50-60 € . Počúvam iba klasiku a rock, takže by bolo dobré, keby mali čistý zvuk . A preferujem tie na uši, nie štuple.
Diki moc
Nespominal si ci ich potrebujes mat prenosne alebo na doma (robi to dost velky rozdiel)
Kazdopadne cena okolo 60e vyhrava jednoznacne Fostex TH7
Tie sennheiseri a kossy fakt? Sennheiseri robia dobre otvorene sluchadla hlavne pod 100e by som od nich nekupoval. Ludia si pomyslia, ze ked sennheiser robia dobre drahe modely tak tie low endy budu tiez dobre. Nikdy to tak bohuzial nie je akurat clovek plati za znacku.
Pokial s vyberom sluchadiel beries seriozne tak by som na tvojom mieste nestracal cas na birdzy, ale isiel aspon na av maniu alebo na headfi. Taktiez by bolo dobre vediet zdroj, pretoze tvoj mobil by nemusel zvladnut tvoje sluchadla ohladom ich impedancie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Kazdopadne cena okolo 60e vyhrava jednoznacne Fostex TH7
Tie sennheiseri a kossy fakt? Sennheiseri robia dobre otvorene sluchadla hlavne pod 100e by som od nich nekupoval. Ludia si pomyslia, ze ked sennheiser robia dobre drahe modely tak tie low endy budu tiez dobre. Nikdy to tak bohuzial nie je akurat clovek plati za znacku.
Pokial s vyberom sluchadiel beries seriozne tak by som na tvojom mieste nestracal cas na birdzy, ale isiel aspon na av maniu alebo na headfi. Taktiez by bolo dobre vediet zdroj, pretoze tvoj mobil by nemusel zvladnut tvoje sluchadla ohladom ich impedancie.