Radšej mám veľké na celé uši, lebo hovoria "mám v paži celý svet, teraz počúvam hudbu" špunty len v škole na hodine alebo keď mám na hlave niečo, čo by sa so slúchadlami vylučovalo
podľa mňa určite štuple, nepočuješ rušné prostredie, len potom bacha nech ťa nezrazí auto, lebo mne sa to skoro stalo... a značka asi skullcandy, ale posledné čo som mala sa mi rýchlo zničili, teda mne sa slúchatká všeobecne rýchlo ničia, ale aj tak xD
obycajne sluchatka spunty sa mi do ucha ani nezmestia
a ja uz hlavne pozeram na konektor aby sa mi neohybal a nepolamali a mi tam drotiky ..lebo by som musela kupovat kazde tri mesiace nove ...ale co mam teraz k ipodu mi vyhovuju lebo maju dobry konektor a ked sa mi aj zamotaju lahko ich rozmotam
najhorsie sluchatka, ake som mala... tlmili super zvuk, ze nebolo takmer nic pocut z okolia ak si ich mal, ale inak kvalita ziadna, po mesiaci sa hned pokazili...
inak pouzivam tiez "stuple" pokial iba pocuvam hudbu (najviac sa mi zatial osvedcili Philipsi za smiesnych 10 eur), ale ak hram tak rozhodne tie veeelikanske
@decay no stuple skull sa mi hned pokazili ale sluchadla tie velke nie... ale stuple naj su tie philips jak vravis tie hrali dobre a nic nepocujem z okolia, sak ked hulakate na mna tak sa neotocim ani za nic xDD ale tie sa mi teraz pokazili zas
@husky omfg kto by si kupoval obycajne pecky, sak to je komplet ogrcane hentake sluchatka si kupit, ked je vonku rusno, na to aby si pocul, to musis mat vypalene a to sa mozes so sluchom silno rozlucit rychlo..
@flyleafing@decay ja som tiez mal spunty philipsi a boli fajn aj ked je pravda ze to som este nebol velmi narocny. Potom vsetkom co sme si prezili sa nakoniec rozpadli
spunty alebo velke, podla tvojej preferencie, ja mam AKG K430 a som nadmieru spokojny, ovela lepsie pre mna ako KOSS PORTA PRO (po A ich ma kazdy a po B hrozne tlmenie okolia)
mam radsej tie cez hlavu (mam kos sporta pro) no nedaju sa nosit stale, napriklad ked ma clovek na hlave klobuk, tak je to dost na picu, stuple pouzivam dake philips c boli k mp3
@decay neviem ake ma david skull som mala take rasta nvm ci pamatas, tie mi vydrzali ani nie mesiac a boli v celku drahe a tie philipsi co mam aj s obalom za cca 15 eur tie mi vydrzali asi 4 mesiace, co je asi moj rekord XD pred par dnami sa mi pokazili
jednoznačne toto.. hraju od 6 HZ do 23 kHz , neodymovy 9 mm magnet, bezkyslikový medený kábel pozlateny 3.5 konektor a za 20 € Fakt Veľa muziky ! su božské a btw koss porta pro su príliž prebassované
@chilac ani ja som nedal použité sa dajú okolo dvoch stovák... a ak máš šťastie, tak aj za 150€ sú tvoje !
@husky na to sa nespoliehaj, to príde až časom - keď už bude neskoro. @n0win0u dobre vraví... do ulíc jedine špunty s izoláciou. navyše majú X krát lepší zvuk
najprv som mala dost dlhu dobu take ako v @22 .....no ked som kupovala mp4 tak k nej boli pribalene spunty a nemozem si ich vynachvalit....konecne sluchatka, ktore mi nevypadavaju z usi, co velmi ocenujem, kedze ich pouzivam casto pri sporte
nepocuvam hudbu cez sluchatka ale ked musim tak uprednostnujem stuple... a konkretne creative ep-630.. su lacne ale kvalitou sa dotahuju na 30-40 eurove sennheisery ci akg..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
alebo Sony
a ja uz hlavne pozeram na konektor aby sa mi neohybal a nepolamali a mi tam drotiky ..lebo by som musela kupovat kazde tri mesiace nove ...ale co mam teraz k ipodu mi vyhovuju lebo maju dobry konektor a ked sa mi aj zamotaju lahko ich rozmotam
najhorsie sluchatka, ake som mala... tlmili super zvuk, ze nebolo takmer nic pocut z okolia ak si ich mal, ale inak kvalita ziadna, po mesiaci sa hned pokazili...
inak pouzivam tiez "stuple" pokial iba pocuvam hudbu (najviac sa mi zatial osvedcili Philipsi za smiesnych 10 eur), ale ak hram tak rozhodne tie veeelikanske
toť moje miláčiky.
@flyleafing presne aj ja som skull mala stuple
hej? tie co mam aj ja a david? bo mne vydrzali vyse roka tie modre, co sa cudujem pritom, kde vsade uz boli
» www.hifisluchadla.sk/sluchadla/eshop... stadial som kupoval, za 50EUR myslim slusna kupa (ale niesu na cele usi)
moje milované
zvuk hodnotíme dokonce lépe, než z legendárních Koss Porta Pro
HA!
Najlepšie že všetci majú Porta Pro a pritom sú úplne napiču
jednoznačne toto.. hraju od 6 HZ do 23 kHz , neodymovy 9 mm magnet, bezkyslikový medený kábel pozlateny 3.5 konektor a za 20 € Fakt Veľa muziky ! su božské a btw koss porta pro su príliž prebassované
@husky na to sa nespoliehaj, to príde až časom - keď už bude neskoro. @n0win0u dobre vraví... do ulíc jedine špunty s izoláciou. navyše majú X krát lepší zvuk
Ja som si svoje pokazil a nejdú mi rozbehnúť.
Nechtiac som roztavil izoláciu
@chevro @47 s tým čo si napísal o porta pro súhlasím
krásne bassy, nezničiteľný dizajn a ked prší tak ich jednoducho rozmontujem a strčim do tašky
nech čuješ ten báš