ja v snoch skladám piesne, riešim matematické príklady a problémy, ktoré ma trápia, vymýšľam námety na filmy a podobne je to super, ráno si všetko pamätám a nemusím sa trápiť s vymýšľaním, ako ostatní umelci
pred 2 dnami asi ze sme leteli v lietadle do tuniska, ja som na sebe mala moj notebook a pisala som status ako pristavame a nasa wifi dociahne az tam ...
vzdy absurdne a skoro vzdy maju nejaky katastroficky scenar. aj dnes sa mi snivalo, ze mi kamosku na zahrade ubili skoro na smrt jej vlastni rodicia, ktori tam robili akysi podivny sadisticky ritual (patrili do cudnej sekty) a jej ujo na mna mieril lukom.
Mne sa sniva len cez den... a vzdy len normalne veci s ludmi ktorych poznam na znamych miestach, ale vecsinou si umedomim ze to je len sen a zakratko sa zobudim
Dneska sa mi ale snívalo, že som šla na intrák a všetky skrine boli obsadené a nemala som si kam vybaliť veci.(Včera sme kupovali novú cestovnú tašku, asi to bude tým)
Málokedy mávam sny (áno, je mi jedno, že vraj každému sa vždy niečo sníva, len si to nepamätá, to vie každý už dávno), ale keď už, tak väčšinou také nepríjemné a divné.
Všetko dokopy ale posledný rok aj niečo buď to boli vojnové keď som prežívala určité ťažké obdobie a potom to boli nezmysly a teraz sú to nezmysly + vždy mi tam chce niekto nejak ublížiť alebo ma naháňa, alebo je to nejaká rozprávková krajina a tam mi zase chce niekto ublížiť
Keď som čítala jednu knihu o satanizme, asi 2 mesiace som mala sny so sektami. Ale väčšinou snívam strašidelné veci, že všetci okolo umierajú. Alebo erotické sny
väčšinou dobrodružné ...dnes sa mi napr. snívalo, že som bola kapitánkou na pirátskej lodi...a mala som tam menší štrajk, tak som proti inej llodi bojovala asi s piatimi ďalšími ...ale vyhrali sme
@20 no taký, ako keď ťa žerie dinosaurus nie, tak mne sa vtedy snívalo, že som bola lilipután, a sedela som na gauči, teda, skrývala sa pred dinosaurom, on nabehol , otvoril papuľu, zjedol ma a vtedy som sa prebudila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
cha!
tá kombinácia ma raz zabije
Proste absurdné, ale 2x sami to stalo
pred 2 dnami asi ze sme leteli v lietadle do tuniska, ja som na sebe mala moj notebook a pisala som status ako pristavame a nasa wifi dociahne az tam ...
minule zas, že som pozerala počasie, ale hlásili 65 stupňov..
ale mala som aj sny, ktoré.. skrátka, premietli sa v ňom moje najtajnejšie priania