Čo najčastejšie sa Vám Birdzákom sníva? Sú to nočné mory, milé sníčky, erotické sny z vaším idolom alebo sa Vám nesníva nič. Veríte, že ak sa Vám niečo sníva tak to má svoj určitý význam spojený zo skutočnosťou? Ja napríklad áno. Už sa mi stalo, že sa mi niečo snívalo a potom sa to stalo aj v skutočnosti, náhoda, osud.. blosť..? Píšte píšte
He... Ja som mala raz taky uzasny sen . Som nejakemu chalanovi, v sne som ho nepoznala, odrezala penis a potom s nim behala a ukazovala ho. Dokonca aj mamine
Odkedy som začala prehlasovať že sa mi nikdy nič nesníva,začalo sa mi snívať každú noc (za to môže moje povedomie )ale chválabohu sa mi nikdy nesníva ani nesnívalo nič zlé,neviem čo je to nočná mora
téma sa zakaždým mení... ale dáko často sa mi sníva v školskom prostredí... aspoňže to potom dáko sa tam prispôsoby mne... ale ja mám celkom zaujímavé sny lebo ich neviem rozlíšiť od reality... veľmi živé sú---
mne sa nesníva nič, resp. si to nepamätám. dnes som ale mala taký divný sen.
malo to niečo spoločné so školou, bola tam niečo ako vodná nádrž a zjavilo sa tam moje mŕtve morské prasiatko, ktoré malo odtrhnutú ľavú zadnú nohu a z tej trčalo mäso a ja som ho chytila na ruky a normálne živo som cítila chlad, ktorý mi prešiel po ruke.. ach bože
Nočné mory nemávam.. našťastie...
A aké sny ma prenasledujú? Hlavne šibnuté Ale aspoň sa potom cítim odpočinuto (je to akoby som si v noci pozrela nejaký pohodový film pri ktorom sa dá oddýchnuť si )
no mne sa väčšinou snívajú raidne blbosti.. alebo potom niečo, čo sa na druhý deň stane. naposledy, čo sa pamätám, som tak vrešťala zo sna, že som sa zobudila na vlastný krik. :/ fuj, už to nikdy nechcem zažiť...
mne sa stale sniva, ze dojdem do jedalne sadnem si oproti jednemu chalanovi a zrazu dozadu spadnem... ale vacsinou mam sny docela dobreee... teda, aspon tie, co si pametam...
uff dlho sa mi nic nesnivalo (asi som psychicky vyrovnany clovek , viete lebo sa vam sniva vetdy ked nie ste psychicky oddychnuti no newadi tzaee mala som sen s mimozemstanmi, potom s levmi z cirkusu (to bol dost hrozostrasny sen) ale to bolo davno a v poslednej dobe mam sny, ktore suvisia s predchadzajucim dnom, cize ked mi napriklad niekto napise nieco z coho som mimo, tak sa mi potom o tom cloveku sniva... dost odveci ja viem
jejda mno rozhodne originálne a neopísateľné/nezapametatelné asi tak :d a v poslednom čase horory s príchuťou romantiky /keby niečo neviem čo je to twilight-nie je to následok twilightu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
malo to niečo spoločné so školou, bola tam niečo ako vodná nádrž a zjavilo sa tam moje mŕtve morské prasiatko, ktoré malo odtrhnutú ľavú zadnú nohu a z tej trčalo mäso a ja som ho chytila na ruky a normálne živo som cítila chlad, ktorý mi prešiel po ruke.. ach bože
A aké sny ma prenasledujú? Hlavne šibnuté Ale aspoň sa potom cítim odpočinuto (je to akoby som si v noci pozrela nejaký pohodový film pri ktorom sa dá oddýchnuť si )
to nič aj ja mám také sny v poslednej dobe a tiež neviem vlastne nič o tom filme ale ja som taká povaha asi sme rovnaký snový typ