@kierkegaard No ja som dával tiež z pamäti tak taká kurva tá pamäť asi nebude A nie, nie je nepresný je prekrútený. Nepresný je keby zostane podstata napísaného rovnaká. Ale tak veci sa vyjasnili, takže by som sa tu nerád hádal o kokotinách.
@kierkegaard jasné, nie je to seminárka. Ale práve si sám dal príklad, aké ľahké je šíriť dezinformácie (lebo ako píše @7 , podstatu si nezachoval, ale pozmenil) a dezinformácie nie sú práve pozitívnou súčasťou spoločnosti, preto ich netreba nechávať bez uvedenia vecí na pravú mieru.
@nicmanenapada Som hrozný človek že mením kolobeh dejín dezinformáciami na birdzi.......znelo to uštipačne ale nebolo to tak mienené, dávam ti za pravdu svojim spôsobom
Taky este bohuzial nevymysleli ale ja nechapem preco by kurva mali fungovat len tieto co existuju ? Preco sa nemoze z kazdeho zobrat to dobre a skombinovat to do jedneho ? No ok viem preco lebo to hajzli nedovolia ale to by bolo jedine mozne riesenie aby bolo na svete dobre
Demokracia kde sa využíva ostrakizmus. Ostrakizmus by mohla byť motivácia politikov robiť pre ľudí a nie pre seba. Ak by nerobili pre ľudí tak by prebehlo hlasovanie medzi občanmi a dotyčný politik by musel opustiť svoju funkciu. Podľa mňa by bol toto ten najlepší systém.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
A nie je to o systéme, je to o ľuďoch, ktorý ho vedú.
gg
wp