Bolo krásne a vydarené,máte skvelé spomienky,alebo bolo otrásné nikdy ste nič nemali a ešte vás týral súrodenec,ktorý na vás žiarlil?Alebo ste mali doma peklo ale u babky super alebo naopak?Sú rôzne prežité detstvá.Je dôležité aké ste mali detstvo taký st
Ja som poriadne detstvo ani nemal. Uz odmala nam pred bytovkou stavali dievcata aby so mnou mohli ist do skolky/skoly a mne to dost vadilo. Rodicia boli ale super, ti mi vzdy hovorili ze su radi ze maju tak perfektne dieta ako som ja a vzdy dali na moje rady. Surodenca bohuzial nemam cize v tomto som nikdy ziaden problem nemal.
ja som mala super detstvo, tak do tých 13 rokov, potom mi začalo trochu jebať, ale dovtedy som robila, čojaviem, asi to čo ostatné deti, chodila vonku a večer zo seba zmývala špinu (toto musí vyznieť strašne retardovane, ale proste si pamätám na ten obraz, keď som sa sprchovala a odtekala zo mňa hnedá voda, lebo som mala zahlinené lakte a kolená, lebo som celý deň hrala futbal a skrývačky a bolo to proste super, podľa mňa ak z decka neodteká večer pri sprchovaní taká voda, nemá dobre detstvo DD)
@biancadetolle podobne,ale mňa tiež vychovávala správne babka ja keď som u rodičov žila,tak na prázdniny ma odložili tam a tam som mala super detstvo s babkou
btw. mimochodom väčšina fascinujúcich ludí plných život. energie a pozitívneho pohladu do budúcnosti nemali zrovna najlepšie detstvo a všeličím si preskákali
a mám chuť zničiť tvoju teóriu mám známu (a iné) ktorá mala viac menej super detstvo a okrem toho že už je 2 roky na piku, vykráda rodinu kedy sa dá, tak dostali sa ju mne nejaké splietačky o heráku... juch! tá ma krásny pozitívny život na svet!
keby mi neumrel v tom case môj deduško ostala by som naďalej u nich, ale po jeho smrti sa bohužiaľ všetko zmenilo. babka dostala porážku a my sme ju museli zobrať k nám...ach jo tri roky na to zomrela aj ona.
Kolena zodreté , denno denne domov špinavý od hlavy k päte, v lete chytanie chrústov, lezenie po stromoch, v zime stavanie snehovej povnosti atď.... proste super dectvo. Bodaj by ho malo aj moje decko také.
@moncici777 ale ja hovorím o svojom súrodencovi s ktorým sme mali nezhody ked teba tvoj surodenec mlatil jak žito to je mi luto... a samozrejme to už nepatrí medzi bežne nezhody ale ja som vravela o sebe v tom druhom odseku mojho komentu
co ja viem v pohode od-do isteho veku ale cim som starsi tym mi je horsie uz nemam detstvo mam uz 22 ale tak ono sa to skurvilo uz co ja viem mozno od 10tich
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
nedala by som tie roky ani za nič na svete
btw. mimochodom väčšina fascinujúcich ludí plných život. energie a pozitívneho pohladu do budúcnosti nemali zrovna najlepšie detstvo a všeličím si preskákali
a mám chuť zničiť tvoju teóriu mám známu (a iné) ktorá mala viac menej super detstvo a okrem toho že už je 2 roky na piku, vykráda rodinu kedy sa dá, tak dostali sa ju mne nejaké splietačky o heráku... juch! tá ma krásny pozitívny život na svet!
detstvo som strávila na stromoch a pod stromami. na rodinu sa nemôžem sťažovať, akurát som bola dosť outsider nó
a dneska som pesimista, lebo tí sa majú najlepšie.
a áno, ja verím v boha, ale on bol veľký komunista...tak že tak
ale ja som mala super detstvo a myslím si že aj nezhody so súrodencom k tomu patria takže to neberiem ako niečo zlé.