Nehlasujem..Lebo bolo z každej stránky iné.Nudné,ale zažila som aj veľa zážitkov.Z rodinného hľadiska sme nechodili moc na výlety ale udiali sa veci,ktoré zmenili náš rodinný život.A keby som povedala nič moc tak by som klamala,lebo z jednej jedinej stránky toto bolo krásne leto
@Bibla no nemyslela som to tak žeby som sa tešila na učenie alebo čo..ale teším sa do školy už len z toho dôvodu že sa nebudem nudiť a vďaka tomu sa nebudem musieť zaoberať deprimujúcimi myšlienkami na toto leto
stalo sa vela veci....tieto prazdniny ma totalne zmenili respektive zmenili urcite vztahy....a preto mi budu strasne chybat.....lubim ta aj teba aj teba ...milujem...
mala som paraaaadne ale vlastne všetky leta som mala paradne i ked toto sa dost odlisovala lebo skoro vždy som vela cestovala cez prazdky len toto bolo take necestovatelske DD ale každopadne bolo skvele
takze v zaciatkoch to vyzeralo dobre muz, ktoreho som mala rada so mnou zacal chodit, bola som na dovolenke pobehala som okolite hrady to bol prvy mesiac ale v strede augusta rozchod myslela som ze ma porazi. No vsak zivot bezi dalej stale aj teraz tu kde sa vsetko volno konci. Zajtra skola a bude to zaujimave.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Nič dobré sa nestalo, nič pekné som nezažila a aj keby sa niečo našlo, tak sa to skončilo zle....
Už sa teším do školy...
prvy mesiac bol v pohode, ale tento druhy uplne ze best