Z mena rozne napr. Ivuska, IFanka, Iff atd... Inak aj klopaty(s kamoskou sme boli klopaty a hamoty.. vlastne doteraz nas tak volaju Je to podla priezviska..
No a jedna taka moja slavna je aj "slopko" ehm... Moc ju nemusim.. A suvisi este so starymi casmi , ked som moc flamovala a pod... Ale to uz je za mnou
úplne prvá bola v zásade Mimo, ale to mám odjakživa takže to neberiem ako prezývku ale ako meno, vznikla z môjho mena pretože je zároveň prídavným menom ktoré ma celkom vystihuje
druhá bola Atapi, ktorá vznikla keď som sa prvý raz v živote registroval na prvý chat v živote kam som šiel, a nevedel som si vymyslieť žiadny nick, tak som rozmýšľal a hrabal sa popri tom v ovládacích paneloch a niekde v prehľade hardvéru som našiel že ATAPI CD-ROM, a zapáčilo sa mi to.
Neskôr vzniklo Midnight, a to tak že som mal vo zvyku v noci písavať poviedky/úvahy, a keď som si všimol že ich obvykle dopíšem niekedy v rozsahu maximálne hodiny od polnoci, tak som začal miesto času dokončenia písať "Midnight + 35 minutes", napríklad, a tak som si povedal že jéj, to bude podpis aj čas dokončenia zároveň.
Potom vzniklo Mixo, to vymyslel kamoš, len tak, a pokiaľ viem tak okrem neho to nikto nepoužíval, a či to malo nejaký zmysel neviem, ale skôr asi nie.
Potom Theamus, to je meno čo mi dal jeden duch, je to z latinčiny a znamená to "poďme", v zmysle takého toho "call into action".
@midnight ja furt nechapem preco ti nikto nezmenil to midnight na polnoc ved to by bolo uplne epicke, proste dojde aj polnoc? neviem, zavolaj polnocovi a tak
tak podlaman kazdy ma voláá jak sa mu zaapči! a toje Beáta bejáta to sesternica ked som bola menšia a zacala ma tak volat aj bananova bejatka ,Beá, bejká, Beatrix ,Bajka, Gotic! kvoli priezvisku,terza ma Gvothé alebo Gvotovka,.. a este terza najcastejsie Beját Beják pipi
Maťo, Masľák, Macko, Marcelíno, Macelíno-chlieb a víno alebo Marcelíno-nalej víno, Neoplan, Rus, Rusofil, Gadžinel, Banglo-Dežo a pár výrazov ktoré sa tu ndajú opakovať!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
inak tá žula je najlepšia , to ti tuším saška vymyslela?
A vzniklo to podľa mojej lásky k vanilkovej zmrzline. Pôvodne to bolo Vanilla... ale niekto to skrátil a odvtedy som Vany
Vzniklo to podľa účesu
No a jedna taka moja slavna je aj "slopko" ehm... Moc ju nemusim.. A suvisi este so starymi casmi , ked som moc flamovala a pod... Ale to uz je za mnou
Každý ma volá inak ale najviac sa mi páči "Satan , prípadne Šarkan "
- tak ma prezýva strýko od malička
A potom z druhého mena napr. → Tinká, Tina, Tins, Maťka, Maťa, Martinka a tak ...
A potom ešte veľa kamošov ma oslovuje "trdlo" D
Chir - z RPG
Mrňa, Bábika, Čeri - prezývky bývalých, či terajších priateľov
druhá bola Atapi, ktorá vznikla keď som sa prvý raz v živote registroval na prvý chat v živote kam som šiel, a nevedel som si vymyslieť žiadny nick, tak som rozmýšľal a hrabal sa popri tom v ovládacích paneloch a niekde v prehľade hardvéru som našiel že ATAPI CD-ROM, a zapáčilo sa mi to.
Neskôr vzniklo Midnight, a to tak že som mal vo zvyku v noci písavať poviedky/úvahy, a keď som si všimol že ich obvykle dopíšem niekedy v rozsahu maximálne hodiny od polnoci, tak som začal miesto času dokončenia písať "Midnight + 35 minutes", napríklad, a tak som si povedal že jéj, to bude podpis aj čas dokončenia zároveň.
Potom vzniklo Mixo, to vymyslel kamoš, len tak, a pokiaľ viem tak okrem neho to nikto nepoužíval, a či to malo nejaký zmysel neviem, ale skôr asi nie.
Potom Theamus, to je meno čo mi dal jeden duch, je to z latinčiny a znamená to "poďme", v zmysle takého toho "call into action".
A ešte kamarád Lexíku ( @silvinka111 to Denis)
A iné tuším nemám. Ešte občas Suší.
andra fandra handra: nepýtajte sa ma ako bývalý spolužiak mal priveľkú fantáziu
čajíček, pastelková ruka: výtvor bratranca ako narážka k mojim tenkým končatinám a eh...čajíčkovsky krehkej telesnej schránky
Adrienči: to vymyslela @rheia !
a nakoniec Adry, ako skomolenina môjho mena Adriena, ktorá mi prischla a teraz mi tak hovorí väčšina kamarátov
Spolužiačky mi stále hovoria Gabrielka spolužiaci Gabromila alebo bolo hrozne veľa my sa stále nejako voláme
alebo tamaška - odvodené z priezviska.... inak ma šaci volajú normálne menom
A toto meno je zaužívanejšie už ako moje vlastné, ludia čo ma poznajú týždeň ma nevolajú inak ako Andrejčí