Nie celkom príjemný bol ten s nechceným prešliapnutím na zlý pedál (namiesto brzdy plyn) uprostred zatáčky a vletenie do protismeru, kde sa blížilo auto, ale nič sa nestalo . A vlastne nič horšie sa nestalo. Tak často nejazdím .
@jemino aby to nevyznelo zeby som bol nezodpovedny vodic, to nie. Ale ked sa niekedy s instruktormi stretnem, a zaspominame spolu, tak je to skor usmevne ako keby ma mali preklinat
asi na prvej alebo druhej jazde v autoškole som v kolmej zákrute tak zabočil, že sme sa minuli len o nejakých pár centimetrov s autom, ktoré čakalo v protismere, ale potom sa aj inštruktor smial, keď videl, že ten chlap má "smrť v očiach"
ja som mal tak hnusneho instruktora, ktory pindal este aj nato ako drzim paku a velmi nerad som tam chodil. Teraz soferujem malo kedze nemam auto ale je to fajn
So soferovanim sa mi spajaju na 95% prijemne zazitky, jazdim casto a pomerne vela, cize je ich dost. Jeden tak nerijemny bol, ked som si este ako 18 rocny rozbil (na vlastnom aute nastastie/nasestastie) pri cuvani zadne svetlo a trochu odbil z naraznika. Bol som na uplne prazdnom parkovisku pred skolou, nikde nebolo ani nohy, tak som vycuval trochu odvaznejsie ako zvycajne a co cert nechcel, trafil som jediny stlp, ktory tam bol siroko-daleko. Teraz nad tym mavnem rukou, ale vtedy mi to jedno rozhodne nebolo....
nemam velmi ani strach ale neznasam, ked na ceste stretnem nejakych retardovanych imbecilov, co nevedia soferovat/chodia ako na drogach..raz sa mi stalo, ze som si isiel kludne po ceste a zrazu sa mi pred auto strcil nejaky fas na skodovke, ktory (a teraz pride ta najdolezitejsia cast presiel z parkoviska, cez travnatu plochu, chodnik a obrubnik priamo predo mna a potom prudko pribrzdil..tusim sa mu nechcelo ist z parkoviska normalne po ceste a prislo mu lepsie prejst krizom cez travu, chodnik a obrubnik..a tiez ma irituju ludia, ktori chodia cez mesta a dediny 40 (ach)
minulý rok, niekedy v apríli/máji som si to hasila 130kou po dialnici , neskutočne pršalo, mokrá cesta a predomnou samé busy, kamióny a 100vkári, tak som predbiehala...zrýchlila som na 150, naraz som absolútne nevidela pred seba kvoly dažd'u a čliapali ma autá v susednom pruhu, a stále som mala pocit že to auto nemám pod kontrolou ale musela som pridávať lebo ved' predbiehanie má byť rýchle a bezpečné...ale fakt som sa bála, lebo som nevidela dokopy ani prd a do toho mi ešte jačal simple plan
do autoškoly sa mi moc nechelo viac menej som to odkládal ale nakoniec som si to tam v hlave dal dokupy a šiel som ... začalo ma to baviť a to sme už dávno offroadili ... chytlo ma to až pred rokom ked ma tatko čo to naučil a som schopný už jazdiť samostatne ...už mi dôveruje
čo sa nášho kraja týka, mám vyslovene TRAUMU keď si sadnem do auta. tep tak 1500 a stiahnutú riť, čo sa tak brutálne bojím srniek, respektívne čohokoľvek, čo by mi mohlo podbehnúť pod kolesá
takže si jazdu neviem vychutnať ani ako šofér, ani ako spolujazdec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
A strach nemám - strach majú len spolujazdci ).
našťastie som to zvládla
a teraz si takmer každú jazdu užívam
takže si jazdu neviem vychutnať ani ako šofér, ani ako spolujazdec
v Rakúsku - skok cez kruhový objazd (nepodceňujte mokrú cestu)
v Česku - neuhol sa mi stĺp