ja som býk&blýženec , narodil som sa skoro o pol noci ked sa menia znamenia, tak si vyberte inac zaujímalo by ma preco tam niesu na výber aj iné znamenia
Bohužiaľ, neviem. Ale asi lev. Proste, v polovici horoskopov a takých vecí lev, v druhej polovici panna. Ale myslím, že na mňa sedia skôr vlastnosti toho leva
Ja úplne 100%-tná ryba ...až tomu nechápem jak to je možne..že som si čítal charakteristiku mojho znamenia a všetko namna sedí a ta charakteristika je dlha asi 2 krat A4 D..aj vám sedí nejaka charakteristika tak presne?
Neviem prečo mi ukázalo, že si ma označil v komente ale ten koment tu neni
Aj tak sa vyjadrím.
Ja nie som blbá Je mi jasné, podľa čoho sa to určuje Len som narodená 23. augusta, čo je presne na prelome týchto znamení, a v niektorých horoskopoch je do 23. ešte lev, v niektorých je od 23. už panna. Takže tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
255 komentov
Neviem prečo mi ukázalo, že si ma označil v komente ale ten koment tu neni
Aj tak sa vyjadrím.
Ja nie som blbá Je mi jasné, podľa čoho sa to určuje Len som narodená 23. augusta, čo je presne na prelome týchto znamení, a v niektorých horoskopoch je do 23. ešte lev, v niektorých je od 23. už panna. Takže tak
good one!
a sedi to