Mimochodom, jeden človek vyhlásil, že kedysi existovalo znamenie Hadonosa, čo sa nehádam, a všetci začnete meniť? Ja sa ako Váhy cítim dobre, čo má pasovať pasuje a astrológ..... je mi ukradnutý aj s jeho Hadonosom. Ale ako sa komu páči, predsa.
@simuliatko ani ja nechápem ale bolo to aj v tv že sa posunuli znamenia a pribudlo jedno nové. Ale musí to byť kravina kedže horoskopy sú normálne ako boli.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
..kvak..
Páči sa mi, že je tu toľko Váh.
Mimochodom, jeden človek vyhlásil, že kedysi existovalo znamenie Hadonosa, čo sa nehádam, a všetci začnete meniť? Ja sa ako Váhy cítim dobre, čo má pasovať pasuje a astrológ..... je mi ukradnutý aj s jeho Hadonosom. Ale ako sa komu páči, predsa.
@vekuska hej.. aká zmena? resp. podla čoho
nechápem,ako sa znamenia môžu meniť ?
ale šak to je úplny nezmysel...na každý mesiac je jedno znamenie tuším tak nechápem ...
podľa tohto sa znamenia o niekoľko dní posúvajú a pridalo sa aj nové znamenie Hadonos... strašná somarina
teším sa na ďalšie ankety