Ja som frčala na tej stránke ktorú mal Jetix, boli tam hry napr. s Tučným Louiem (prejsť po mape, pozbierať hamburgeri, vyhýbať sa duchom, jednoduché ale tak mala som menej rokov a ešte na informatike na ZŠ fičala ofiko Barbie stránka kde si človek mohol upraviť vzhľad postavičky ako chcel Doma sme mali net až nejak keď som išla už pomaly na strednú a nemám pocit, že by som o nejak veľa prišla, práveže som rada, že internet nebol svedkom mojich 12-13ročný vymódených selfies ako to funguje u mladšej generácie - nič im nevyčítam, kebyže mám internet v ich veku tiež by som sa asi dobre strápňovala.
@darkestangel To nie je ono, ja som myslela tú rozprávku čo dávali na Jetixe kde bol malý Louie Anderson s rodinou, hlavne jeho otca si skoro všetci pamätajú aj po rokoch
chodila som najviac na funny.sk na chat, kedze som nevedela spojazdnit pokec, lebo to chcelo volaky mail a ja som nevedela co je to mail
a pamatam si ze som s tatom chodila do internetovej kaviarne na net, kde som si za 20 korun zaplatila hodinu a stravila som ju tym, ze som isla napisat mail Pycovi (bola era superstar) a ja som tu jeho adresu pisala furt do adresoveho riadka a niekedy som tym stravila aj celu tu hodinu. hehi.
a este som chodila hrat hry na jetix a potom som objavila rokfort.sk a to napumpovalo moj zivot
tak doma sme nemali ani pc ked som bola malá, nieto net... ale v škole som chodila na "internetový krúžok" a zvykla som chodiť na onlinehry.sk alebo superhry.sk ... a tuším na myscene.com (ale ako zisťujem teraz je to barbie stránka ) ... tam sa proste hrali také dievčenské hry ako obliekanie postavičiek a pod.
ja tiez na tu jetix stranku aj hambace s tucnym louiem som milovala a raplika ach to bola krasne makka fialova cica potom pokec od 10 rokov asi, kamoska ma tam dotiahla a najprv som sa tam hrozne nudila tak som si par rokov dala pauzu a potom sa to rozbehlo onlinehry.sk chatq tam boli vsetci zo skoly na net som zacala chodit v 2003 cca. do internetovej kaviarne blizko pri nas a potom asi o dva roky neskor som dostala svoj mac a prehovorila som oca nech mi tam da aj net ze bez toho budem iba na simsoch
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Internet sme dlho nemali
Ale dnes medzi 6-ročnými deťmi fičia friv, hrajhry.sk, weavesilk a youtube
onlinehry.sk, spelle.nl, superhry.cz, gta.cz = To bola asi topka
» dynamic.hrajhry.sk/h%C4%BEada%C5%A...
A odporúčam aj Papa Louie 2
a pamatam si ze som s tatom chodila do internetovej kaviarne na net, kde som si za 20 korun zaplatila hodinu a stravila som ju tym, ze som isla napisat mail Pycovi (bola era superstar) a ja som tu jeho adresu pisala furt do adresoveho riadka a niekedy som tym stravila aj celu tu hodinu. hehi.
a este som chodila hrat hry na jetix a potom som objavila rokfort.sk a to napumpovalo moj zivot
ale to boli fakt tie prve casy s internetom ... potom ma to hranie rychlo prestalo bavit
Inak zlate, ako mala som nemala net.