Na narodky : Otec::::Miruškaa a kolko to mas vlastne rokov?? ja to viem len sa to pitam aby som nahodov nezabudol .
Mama: mojmu frajerovi:::: Ona je niekedy moc hambliva mal si ju vidiet ked mala 6 rokov tak nevedela ze vobec chlapci existuju zaujimala sa iba o babske kamaraatky oooou
trapas ze? D
alebo sa jej pitam ze to kde sme? : A ona ze moja keby si bola aspon spolky taka mudra ako ja tak by si mi to povedala .
často sa mi stáva,keď volám ocovi a on mi dvihe tým že: áno,vidím ťa.
neznášam maminu otázku po príchode domov:už si doma???
dalej,najlepsie je,ked ma mama nervy a vidi,ze nieco nechcem spravit,ked sa naseriem a poviem jej,ze to idem urobit kukne na mna a povie mi: ked ty toto spravis,tak ja zjem hreben
a raz ked som jej chcela povedat o mojich planoch do buducnosti sa ma spytala: a co?ty tu chces ostat?
S tatkom v kontakte nie som, ale mama je tiež známa svojimi výrokmi:
,,To chceš ísť takto oblečená von? Plánuješ byť na infokanáli?"
,,Kam si myslíš, že ideš, ty rachetla?" ,,Veď do Štreky." ,,Jasné, furt je v tej krčme. Nedonesieš mi jedno fľaškové? Ale nepovedz, že to je pre mňa, povedz, že to si berieš na cestu domov."
,,Čo si pila?"
,,Frajera máš stále toho istého alebo si už aktualizovala databázu?"
páni....keď čítam tie výroky...som rada že mám takých rodičov akých mám..moji rodičia by škaredé slovo ani za svet z úst nevypustili...............................ale k téme-mama:si taká lenivá ako voš pod chrastou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
OCo:Bože béébáá ale ot by ste museli pochopit preco tak povie a aj pocut
"ked sa nastvem vyhadzem ti vsetky veci von oknom a budes to tam dva dni hladat"
" si taka leniva , ze o chvilu budes mat rit ako zemegulu.."
"chcem vidiet toho kto si ta vezme za zenu"
alebo: takú ti šlapnem spagruky, z otočky vzduchom chladenú ! D
a mňa to dosť štve, lebo kde by som asi tak mala byť keď sa svieti...
alebo keď prídem zo školy: ty si už doma?
lebo vôbec nechodím každý deň o rovnakom čase....
"pakuj urobit poriadok v skrini, vypadli na mna tvoje rifle"
"snazis sa aby sa ti do izby nastahovali hady?"
a v poslednom case ichoblubene
"a kedy budes konecne brigadovat? cele dni nic nerobis, len si tu valas sunky"
"každí ti chce len dobre"
"vypadni od toho počítača a idz drichmat"
"heeeeej, máš ísť jesť!"
"poupratuj si tu trochu, však ani chodiť sa tu zachvílu nebude dať"
najnovšie ma mama zabila týmto:
"ty otrava na muchy chod konečne jesť lebo ti nič nezostane"
no mohla to? mohla! skoro som sa zjebala od smiechu z postele ked som to počula
nespravis mi kavu? (neskor) dufam ze si mi do nej z lasky naplula
co si dnes jedla?! / boze,jaka si chuda,..
uvedom si kolko mas rokov..
v poslednej dobe dako zvysuju opakovania
O: Tu okresné riaditeľstvo PZ, Čadca, kto je pri telefóne? A kde je vaša stará mama.
Ja: šla na trávu...(kosiť)
O: ona pestuje marihuanu?! Okamžite choďte do obchodu a spravte rozumný nákup....
- v skutočnosti si to predstavte, že to strašne kričí!
Babka mi hovorievala : Jedz lebo bude válka , musis byt silny.
a tak som jedol a cvicil ....
Mama: mojmu frajerovi:::: Ona je niekedy moc hambliva mal si ju vidiet ked mala 6 rokov tak nevedela ze vobec chlapci existuju zaujimala sa iba o babske kamaraatky oooou
trapas ze? D
alebo sa jej pitam ze to kde sme? : A ona ze moja keby si bola aspon spolky taka mudra ako ja tak by si mi to povedala .
alebo :"Takú ti capím,že straviš cely žiivot v kotrmelcoch a ťa zatknu za prekročenie rychlosti,pakuj sa ten riad utreť!"
"Ty furt len bordel črobiš kua kua!"
"Kedy idemé na didžinu?"
neznášam maminu otázku po príchode domov:už si doma???
dalej,najlepsie je,ked ma mama nervy a vidi,ze nieco nechcem spravit,ked sa naseriem a poviem jej,ze to idem urobit kukne na mna a povie mi: ked ty toto spravis,tak ja zjem hreben
a raz ked som jej chcela povedat o mojich planoch do buducnosti sa ma spytala: a co?ty tu chces ostat?
Mama: kam ideš, kedy prídeš o toľkej hodine nech si doma ... zajtra idem do roboty ...
,,To chceš ísť takto oblečená von? Plánuješ byť na infokanáli?"
,,Kam si myslíš, že ideš, ty rachetla?" ,,Veď do Štreky." ,,Jasné, furt je v tej krčme. Nedonesieš mi jedno fľaškové? Ale nepovedz, že to je pre mňa, povedz, že to si berieš na cestu domov."
,,Čo si pila?"
,,Frajera máš stále toho istého alebo si už aktualizovala databázu?"
oco:ať víš do čeho deš /oco je slovak/
starká: "kedy mi začneš maľovať tú kyticu?"
"dievčence, to takto nejde, že vy celé dni nič nerobíte"
"ty si ako malô dieťa niekedy"
oco: "princezná ešte spinká?" (okolo 12tej)
mama nič, tá si len vyspevuje
Mama:"A nie že budeš dačo piť,bo sa najbližší mesiac nedostaneš ani s Maťkom(brat)vonku!"(Nieže by som bola nejaká pijačka abo čo,ale pivu neodolám)
Druhá babka: "Kukaj tu jak pradie(na kocúra)"
"Ideš zakuriť?"
,, Nakŕm tú líščisko vzadu na záhrade, "
,, Mala si už dnes bylinkoví čaj? Daj si ešte jeden... "
No a z tych hlasok... Ked sme boli so sestrou mali: Ja(rozmaznany fracek): -Mamiiii ona ma bijeeeeee-
Mama:-Zabite sa
Alebo Babka: -Mate tu bordel jak v rekeščiši
Inak viete niekto co je to rekeščiš? Nikdy mi to nepovedala. Existuje nieco take vobec?