Takze,ake su podla vas najlepsie gitary?Uprednostnujete spanielky alebo elektricke? NA ktore sa vam lepsie hra?Ake druhy elektrickych su najlepsie? Ak vas nieco napadne,prosim napiste,budem rada,uvazujem nad kupou novej gitary...
mno ja mam cesku spanielku STAMAR a je to vyborna gitarecka s kovovymi strunami,no hrozne by som cela elektriku ale to tak skoro nebude...nee su financie ale aj ja som pocula,ze lepsie sa hra na elektrickej
okolo 16-18 stoji stratocaster.. aj ja chceeem,ja mam doma aj aj --spanielka nejaka komunisticka znacka a elektriku mam ibanezku.. (moja laska) .. =P ale lepsie su elektrickééé.. lepsie sa na nich hra.. ale spanielku viac vyuzijes ak nehras profesionalnejsie.. aspon kus
Jéééh. Najlepšie je začať na španielke a tak po roku, roku a pol si kúpiť elektriku. Lebo ak začneš hneď na elektrike skončíš ako tie úžasné decká čo vedia zahrať 5 akordov a Smells like teen spirit.
Wewo....ty si odkial ??? Fender nezozenies za 19 litrov ? To mas zakladne modely. Napodobneniny fenderoviek ...myslim take znacky ako squier mas okolo 5 litrov. No ja hram teraz na strakaci yamahe, spanielu uz ani az tak nevytahujem. Ale planujem kupit nejake W-cko, nieco s dvoma HB. V efektoch sa az tak nevyznam, ale mam doma klasicky ditstorion, Death metal, a taku haluz co robi delay. Inak s mojou som spokojny...krasne nizky dohmat a je to vsestranna gitka.
k tym fenderkam .. tie zhruba od 16 do 30 litrov su vyrobene v mexiku, ale tiez su to rucne vyrobene fenderky z toho isteho dreva ale s menej kvalitnymi snimacmi...
podla mna porovnavat elektricku gitaru a akusticku je ako porovnavat hrusky s jablkami ...kazde ma svoje caro
spanielku najlepsiu na akej som kedy hral mam doma - je to made in spain alvaro..
elaktriku zatial naj na akej som hral je prave fender stratocaster.. aj ked sa mi absolutne nepaci jeho vzhlad.. vzhladovo snivam o gibson les paul standard v custom.... ale ani taky gibson SG nieje na zahodenie..
no ja mam uplne obycajnu elektrinu znacky Stagg smiley: a beriem to akoze to je moja prva elektrina, no som s nou zatial velmi spokojna... a co sa tej nirvany tyka, ja som sa nivaznu najprv neucila vobec hrat, az teraz nedavno... takze ten co envie hrat nirvanu nemusi hned byt na zaciatku.
Mne nezalezi ci je to spanielka alebo elektricka...no a dobrich gitar je viac napr etrucciho model(Dream Theater),Morseov model(Deep Purple),ale dobre gitari su aj fendry.
zrejme najlepšie gitary sú Gibsony a Fendery, z východného trhu Yamahy, ale sto ľudí sto chutí...
mne sa strašne páči z basgitár Fender Precision Bass, alebo Gibson Thunderbird. Z gitár asi National gitara tu je jej obrázok (nádherná gitara a má strašne krásny zvuk):
No ja z elektrickych som na tu klasiku skôr...Najradej mam Gibson Les Paul Junior nejaky tne vintage model...no a preferujem este stare gibsony a stratocastery fender
1.) fender nezoženieš za 19? či koľko? by si sa čudoval ebay 4ever
2.) cez multiefekty hrajú 10 ročné deti
.
.
.
.
keď gitaru tak superstrat, keď superstrat tak ESP, keď ESP tak ESP jeff hanneman signattúrka
u mňa musí mať gitara pár vecí, bez ktorých to pre mňa nieje gitara ale hračka...
-dlhú menzúru
-floyd rose tremolo/ibanez tremolo to jebnuté nemám rád
-rozopínatelné HB
-hi output snímače
-24pražcov nieje na škodu, aj keď sa k nim málokedy dostanem ale vďaka nim sa hrá pohodlnejšie na iných polohách, lebo krk má úchyt ďalej ako pri 22/21...
-nemala by tlačiť
-nemala by padať na hlavu
-matná povrchovka
-čierna farba
-jednoduché inlaye.
že som nenáročný? a nepičujte mi na floyda. gitara bez floyda je ako sex bez ženy. dá sa aj tak ale..nieje to ono
inak ja mám teraz superstrat yamaha a trápne SGčko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
a na spanielke..ale co som pocula, ze vraj lepsie sa hra na elektrike..fakt neviem
To bolo myslené, ako že to hrá každý pako. A nič iné nevie lebo Smells sú dobrá pesnička a je také "cool" to vedieť.
Podobný status má u mňa aj Nothing Else Matters. DObré pesničky ale lezú mi na nervy a nerád ich hrám.
podla mna porovnavat elektricku gitaru a akusticku je ako porovnavat hrusky s jablkami ...kazde ma svoje caro
spanielku najlepsiu na akej som kedy hral mam doma - je to made in spain alvaro..
elaktriku zatial naj na akej som hral je prave fender stratocaster.. aj ked sa mi absolutne nepaci jeho vzhlad.. vzhladovo snivam o gibson les paul standard v custom.... ale ani taky gibson SG nieje na zahodenie..
mne sa strašne páči z basgitár Fender Precision Bass, alebo Gibson Thunderbird. Z gitár asi National gitara tu je jej obrázok (nádherná gitara a má strašne krásny zvuk):
» www.rocknrollvintage.com/proddetail.asp?...
a ešte teraz patrí k mojim obľúbeným Schecter Ultracure
1.) fender nezoženieš za 19? či koľko? by si sa čudoval ebay 4ever
2.) cez multiefekty hrajú 10 ročné deti
.
.
.
.
keď gitaru tak superstrat, keď superstrat tak ESP, keď ESP tak ESP jeff hanneman signattúrka
u mňa musí mať gitara pár vecí, bez ktorých to pre mňa nieje gitara ale hračka...
-dlhú menzúru
-floyd rose tremolo/ibanez tremolo to jebnuté nemám rád
-rozopínatelné HB
-hi output snímače
-24pražcov nieje na škodu, aj keď sa k nim málokedy dostanem ale vďaka nim sa hrá pohodlnejšie na iných polohách, lebo krk má úchyt ďalej ako pri 22/21...
-nemala by tlačiť
-nemala by padať na hlavu
-matná povrchovka
-čierna farba
-jednoduché inlaye.
že som nenáročný? a nepičujte mi na floyda. gitara bez floyda je ako sex bez ženy. dá sa aj tak ale..nieje to ono
inak ja mám teraz superstrat yamaha a trápne SGčko