Vraj sloboda robiť si čo chceš je vyhoda byť single. Ale mne nepridá, že vo vzťahu je človek obmedzovaný. Pokiaľ sa nejedná o extrém.
Ale jasné, že tí ktorí zvykli robiť blbosti a uprednosťňujú kamarátov a iných ľudí pred partnerom, sa cítia byť obmedzovaní.
Výhody byť vo vzťahu - Máš niekoho, komu môžeš povedať všetko, je pre teba oporou, keď si chorý, tak ti niekto urobí čaj, hladká ťa a tíši. Určite veľkou výhodou je tulkanie sa, pravidelný sex, spánok v objatí, pocit, že niečo buduješ a že ak všetko klapne stvoríte celý jeden rod, počnúc deťmi, vnúčatami atď.
Výhody byť single - Žiješ ako chceš, absolútne sa nemusíš nikomu prispôsobovať, môžeš vstávať kedy chceš, upratať kedy chceš, míňaš peniaze za blbosti ale nikto ti za to nevynadá. Ak sa ti niekto niekde zapáči, môžeš si to s ním rozdať, zatancovať si s ním a hocičo iné. A podľa mňa najväčšou výhodou , že ak si sám a nemáš zrovna na niekoho nešťastný crush tak si v bezpečí, že tvoje srdiečko je safe a v najbližšej dobe ho nikto nepoláme, lebo láska je proste riziko...
výhoda slobodného života spočíva vždy najviac v tom že sa človek nikomu nespoveda, rieši veci sam za seba..robí si doslova čo chce ak má na to prostriedky a čas
najväčšia výhoda zadaného života je že aj napriek tomu že už to všetko nieje cele iba o tebe tak v tom (v ničom) niesi sam a zdieľať žitie s niekym s kým sa máté radi je nad všetky hodnoty..
každému vyhovuje niečo iné, ale byť sám je vždy chudobnejšie
oboje má svoje výhody a nevýhody ale netrúfam si povedať, že je jedno od druhého horšie... "Each of these lives is the right one! Every path is the right path. Everything could have been anything else and it would have just as much meaning."
byt sam nema zaidne vyhody naopak mat frajerku je super .... obaja vedia ako to ma ten druhy rad ci uz s jedna o kavicku alebo sex kde chytit kde pritlacit .... byt sam nema ziadne vyhody
Podľa mňa, od určitého veku je byť slobodný iba nevýhoda. Človeku musí chýbať niekto, o koho sa može oprieť, komu može veriť.
A ak už vidí, že všetci kamaráti majú to svoje zázemie, len on nie. Musí to byť zlý pocit. A je úplne na hovno že "si môže robiť čo chce" lebo ak si s tým správnym človekom, tak ti nebude drasticky zakazovať veci čo máš rád
Byt single je vyhodne len v kurveni sa, diskoteky, flirty,randicka, vyparenie sa do ineho mesta, statu sexovne alebo len tak . Ale nic sa nevyrovna tomu mat pri sebe osobu s ktorou sa mate vzajomne radi a pomahate si vo vsetkych smeroch
@sasi2680 No veru nie. Ja som človek čo si rád pospí a ak človek vedľa teba spí a zobudí sa o 3 hodiny skorej a zapne si xbox alebo chodí po izbe / byte, tak sa ti logicky moc dobre nespí... alebo ťa prípadne aj zobudí, že poďme niečo robiť.
A upratovať tiež nie, určite by veľa chlapom vadilo to moje oblečenie čo mám pohádazené po koberci posteli... a proste udržujem si byt v čistote ale s oblečením je to problém , takto si to raz za týždeň všetko poukladám do skriniek keď ma to chytí ale nikto mi za to nepičuje. Takže rozhodne mám vo vzťahu v týchto dvoch veciach diskomfort.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ale jasné, že tí ktorí zvykli robiť blbosti a uprednosťňujú kamarátov a iných ľudí pred partnerom, sa cítia byť obmedzovaní.
Výhody byť single - Žiješ ako chceš, absolútne sa nemusíš nikomu prispôsobovať, môžeš vstávať kedy chceš, upratať kedy chceš, míňaš peniaze za blbosti ale nikto ti za to nevynadá. Ak sa ti niekto niekde zapáči, môžeš si to s ním rozdať, zatancovať si s ním a hocičo iné. A podľa mňa najväčšou výhodou , že ak si sám a nemáš zrovna na niekoho nešťastný crush tak si v bezpečí, že tvoje srdiečko je safe a v najbližšej dobe ho nikto nepoláme, lebo láska je proste riziko...
najväčšia výhoda zadaného života je že aj napriek tomu že už to všetko nieje cele iba o tebe tak v tom (v ničom) niesi sam a zdieľať žitie s niekym s kým sa máté radi je nad všetky hodnoty..
každému vyhovuje niečo iné, ale byť sám je vždy chudobnejšie
Taká otázka..
A ak už vidí, že všetci kamaráti majú to svoje zázemie, len on nie. Musí to byť zlý pocit. A je úplne na hovno že "si môže robiť čo chce" lebo ak si s tým správnym človekom, tak ti nebude drasticky zakazovať veci čo máš rád
A upratovať tiež nie, určite by veľa chlapom vadilo to moje oblečenie čo mám pohádazené po koberci posteli... a proste udržujem si byt v čistote ale s oblečením je to problém , takto si to raz za týždeň všetko poukladám do skriniek keď ma to chytí ale nikto mi za to nepičuje. Takže rozhodne mám vo vzťahu v týchto dvoch veciach diskomfort.
Ale vzťahy sú inak super..keď sú super