určite lesy a hory a krásnu prírodu, divokú zver pohybujúcu sa hlavne v noci, to sú diviaky a rysy, sem tam jelene a potom malé dedinky, ktoré dýchajú lesnými pľúcami, to je Dubodiel a Čičmany... pekný večer a dúfam, že sa tvojím kamarátom bude ľúbiť.
@nashinka Spiš -. Spišský hrad, Spišská Kapitula (robím tam sprievodkyňu - AJ, NJ, srdečne pozývam), Levoča, Tatry,.... Východ Slnka nad Spišským hradom, východ z tunela Branisko a pohľad na Spišský hrad - nezabudnuteľné okamihy..
Banská Štiavnica, Kremnica , Slovenský raj, plesá Vlkolínec, Čachtický hrad (nejde ani tak o hrad ako o príbeh hradnej panej ) Červený kláštor a splavovanie Dunajca ... mnoho iných miest
mne sa páči na Orave. teraz som tam bol prvý krát v živote a úplne som si to zamiloval. boli sme tam na školskom výlete. okrem toho sa mi páči záhorie. najkrajšie mesto je podla mňa Trnava ale ja sám som z Trnavy tak je to možno tým
Bratislava ako historické mesto (síce asi Košice sú krajšie, ale ešte som tam nebola) a naše hory všetky.. Hlavne Tatry, Slovenský Raj a všetky tie národné parky
@majuri - Prešove som nebola, takže neviem posúdiť, ale minulý rok som strávila víkend v Košiciach a veľmi sa mi páčilo... pravda, boli sme hlavne v centre, ale ja som bola spokojná - pochodili sme pamiatky aj múzeá, proste super víkend
Hnilčík, Staré Hory, centrum Bratislavy, Trenčianské Teplice. V podstate všetky historické centrá miest sú krásne a potom úplne zabudnuté dedinky v horách.
fíha, no to aby sme všetko obehali nám treba celé leto D ale dakujem za tipy a som zo Ziliny, tak nejaké to najbližšie okolie je samozrejmosť, ale chcela by som ísť s nimi aj na východ, len sa musíme poriadne zabezpečiť, aby nás neokradli, už sa nám raz stalo
Banská Štiavnica.. jednoznačne... to je moja srdcovka.. a je tu krásne.. každý turista si to tu vždy zamiluje.. aj napriek tomu, že tu nenájdeš rovinu..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
a este aka spinava
ako aj blava
da PREshow city wins
btw. @kolini @15 krásne!
čo sa týka mestá, neviem ani.. Ba však určite nie.