Toy story jednoznačne, už len preto že jednotka bola filmom môjho vtedajšieho skorého detstva ...a ostatné vyššie spomínané, čo ja viem..tie sú mi ukradnuté, pozriem si ich rada, síce sama od seba nie
@kolini no pri tej scéne som plakala. kino nekino, odniesli to 3D brílky... ale celkovo to bolo krásne. farebnééééé.... balónové.... a faarebnééééé... ani nejaký avatar sa na to nechytá
@kolini no nebudem tu provokovať s tým, že aj 3Dčka mám zadarmo... ale nemám ich ani ja rada. kazí to zrak. už mám minimálne o dioptriu navyše vďaka 3Dčkam... tak už som to zrušila naposledy som dala Ga Hoole, lebo to išlo iba v 3D verzii (fuck)... ale už nikdy viac.
a avatara som si išla kuknúť len preto, že nič inšie nešlo, čo by som fakt chcela vidieť, a iba som sa utvrdila v tom, že to je totálny shit, a mega nudný film
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
vlastne všetky, ktoré som videla
najkrajší animák ever...
ved preto ten otaznik =D a myslim ze dreamworks
UP som bol v kine.. pacila sa mi smutna scena..
ved ja skoro tiez.. slzy som mal na krajicku.. avatar som nekukal a ani nechcem, uz len z principu ake to je megalomanske a kazdy o tom trepal..
ja som bol na normalnej verzii UP.. nemam rad 3D, je to drahe =D
a avatara som si išla kuknúť len preto, že nič inšie nešlo, čo by som fakt chcela vidieť, a iba som sa utvrdila v tom, že to je totálny shit, a mega nudný film
vies co? dones mi zmluvu podpisem ju a hotovo.. =P
to je z tvojej strany velky risk..nechat si ujst taky diamant pomedzi prsty