nenazval by som to uchýlkou ale tak podpáliť kostol samozrejem nezrealizujem lebo dokým niesom Nór do väzenia sa mi nechce a na mňa by na beton prišli ... lebo samozrejme neujsť a obdivovať
toto co tu pisete sa mi nezda ako uchylne chutky... uchylne chutky skor ze pred orgazmom nech ti zena sposobi mi velmi velku bolest(poskrabanie chrbata nechtami az do krvy a podobne a vyvrcholenie bude priam az neuveritelne uzasne a nieco podobne by som povedal ze su uchylne chutky no co ale je to pravda, su aj bezbolestne metody, ale tie su neni az tak ucinne
keď je niečo strašne pekné, mám chuť to poškodiť.....príklad: môj Šumichrast (mopslík), má taký pekný, milý ksicht a očká veľké..a mne sa to až tak veľmi páči, že by som mu tie oči vypichla a ták... (samozrejme, že to nikdy neurobím! len mám také akési nutkanie od toľkej krásy )
Ovladnut svet a z ludi, ktorych nemam rad si urobim hracky na mucenie...este zazit orgie...30-40 zien naraz minimalne...a nemozem zabudnut na hacknutie vsetkych mobilov a z nich uverejnenie erotickych fotiek na billboardoch v meste.
hm... o znásilnení fantazíruje veľa žien, nepríde mi to ako nejako úchylné..
inak by som svoje úchylky asi nie moc rada verejne takto..
možno ak tak, tak zviesť niekoho, kto sa normálne nedá... ehm.. kňaza allebo tak.. učiteľa (ale to je iný príbeh celkom.. ), otca nejakej mojej kamošky...
alebo napríklad, strašne strašnú chuť mám hrabať sa ľuďom vo veciach (ovládam našťastie..zatiaľ) ...proste úplne, úplne všade..zistiť čo majú, kde to majú, v akom stave.. kopec vecí sa dozvie človek, ale proste nie je to celkom spoločensky vhodné
@antifunebracka to je zase komplikované !! jasné že nechcú aby ich brutálne prekotil nejaký obstarožný fučiaci dedulo, ale je lákavá tá predstava chlapa, ktorý ich priťahuje ako je dominantný a prebere iniciatívu a nepozerá na to, že ženská sa bráni (kvôli nejakým morálnym a spoločenským zásadám , lebo v skutočnosti to aj tak chce) chápeš ??
@acheraya tak ale to zas neni znasilnenie teda aspon ja si znasilnenie predstavujem tak, ze je tam dost aj to fyzicke nasilie a baby, co to zaziju, maju vacsinou do smrti psychiku v pici, cize...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
@zajkousko
@mefistofel toto už je lepšie?
a ešte zahryznúť sa niekomu z celej sily do ruky, ubodať ho príborovým nožom do brucha
ja mám strašne veľa úchyliek ale keďže to furt hrám na dobré dievčatko, nepoviem a budem zatĺkať!
Satanske kostoly môžeš vykúriť do jedného, kresťanských sa mi nedotýkaj, v takých sa modlím aj za teba, piškvôrka moja ......filip
a úchylnosť? hmmm mám rád ak sa s niekým hádam (tak zase to nie je úchylka, ale predstavte si to inak )
-niekoho dohrýzť na smrť (môže ich byť aj viac)
-zabiť a vypitvať niekoho koho nemám rada , zjesť mu srdce a oči a vykúpať (viem , že sa to nedá tak aspoň obliať ) sa v jeho krvi
-rozpútať tretiu svetovú vojnu a ovládnuť svet :F
-keď ma niekto zabije , vstať z hrobu a zabíjať ľudí , ktorých som poznala D
myslím si , že je to celkom uskutočniteľný zoznam , teda až na to posledné ... :/ neviem či to dokážem :/ ale za pokus nič nedám D
inak by som svoje úchylky asi nie moc rada verejne takto..
možno ak tak, tak zviesť niekoho, kto sa normálne nedá... ehm.. kňaza allebo tak.. učiteľa (ale to je iný príbeh celkom.. ), otca nejakej mojej kamošky...
alebo napríklad, strašne strašnú chuť mám hrabať sa ľuďom vo veciach (ovládam našťastie..zatiaľ) ...proste úplne, úplne všade..zistiť čo majú, kde to majú, v akom stave.. kopec vecí sa dozvie človek, ale proste nie je to celkom spoločensky vhodné
@mcvpn co mas furt s tymi detmi? O.o