A jediné na čo si teraz spomeniem je: "Keď som bola malá, chodila som k terapeutovi, lebo som si obhrýzala vlasy. Po pol roku môj terapeut zomrel. Odvtedy mám panický strach z lietadiel." (Hlavne nezáväzne)
A ešte: "Mal by som toho psa zabiť. Ale ako?" (Hlavne nezáväzne.)
"Nasrali ste sa sem a ja, aby som vo svojom vlastnom padáku vláčil tvoju hnusnú, vypasenú riť. Mysleli ste si, že sa poseriem keď uvidíme aký ste veľkí a zlí. A čo je to tu do čerta za SMRAD?!?!?? aaaaaaa aa aaaaaaa" tak nejako to bolo
Furt králíka, každej den máme králíka, ani Pinďa už to nežere (slnce seno)
neber si mňa dám ti moje deti (simsonovci)
se snad v klidu nasnídám, nebudu mít vředy jak moje matka (gympl)
martine pujč mi matiku ... - ted ji má Pavla (gympl)
když jse na ne pozru jak na samostatný lide jsou to takový chytrí lide ... a pak pozriem na tie písomky .. a .. no nevim. - No tak pujdou do politiky (GYMPL)
no nepamatam si hlasky moc ktore sa mi pacili bo v kazdom filme je daco. ale jediny film co viem naspamat je harry potter tak dam z toho: "Scared Potter?" "You wish"
Voilà! In view, a humble vaudevillian veteran cast vicariously as both victim and villain by the vicissitudes of Fate. This visage, no mere veneer of vanity, is a vestige of the vox populi, now vacant, vanished. However, this valorous visitation of a bygone vexation stands vivified and has vowed to vanquish these venal and virulent vermin vanguarding vice and vouchsafing the violently vicious and voracious violation of volition! The only verdict is vengeance; a vendetta held as a votive, not in vain, for the value and veracity of such shall one day vindicate the vigilant and the virtuous. Verily, this vichyssoise of verbiage veers most verbose, so let me simply add that it's my very good honor to meet you and you may call me "V" (V for Vendetta)
"Zomrela na starobu ... hmm tak mladá :/" ( RRRrrr)
" 3 B are important by lady hunt ... Body,Boobs,Bum ... " ( Alfie )
" My zlobry jsme jako cibule ... smrdíte ? Jo, neee .... Když vás necháme na slunci tak zhnědnete ? Nee , cibule mají vrstvy, zlobry mají vrsty ! ... A co takhle dorty ? Tý mají taky vrstvy ! (Shrek)
"Prosím tě buď muj zajatec, velmi tě prosím" ( UP )
Kelso rečo?! Snažím sa udobriť si ju Fez,naše mesto je malé,žije tu obmedzený počet žien,všetky som už raz prešiel tak teraz sa vraciam k Jackie.. A navyše ju milujem (Tie roky sedemdesiate )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
98 komentov
A tie rrrRRR-ácke hlášky samozrejme
Alebo pre majiteľov Windows Vista : Nastala Vista, baby.
Maršaľ Malinovský! *zapáli vodku a vyprskne* (Pelíšky)
Čo bolo, bolo, terazky som tu majorom ja! (Černí baroni)
A čo obrnený transportér? Ten mám v druhých šatách..... (MIss špeciálny agent)
Nepotěšil ste mne, ani já vás nepotěším. (Marečku, podejte mi pero)
Kyselina sírová, oříšková zmrzlina, žíraviny! (---,,---)
*vylezie z priepasti* My name is James Tiberius Kirk. Any problem, Mr.Officer? (Star trek 11)
bože, to by som sa tu vypisovala, keby som si na všetky spomenula!
A jediné na čo si teraz spomeniem je: "Keď som bola malá, chodila som k terapeutovi, lebo som si obhrýzala vlasy. Po pol roku môj terapeut zomrel. Odvtedy mám panický strach z lietadiel." (Hlavne nezáväzne)
A ešte: "Mal by som toho psa zabiť. Ale ako?" (Hlavne nezáväzne.)
"Suit Up!"
a vôbec..čo sa budem
tu je video:
Okrem tohto seriálu tak z Priateľov Joeyho : "Ahoj ako sa máš?"
a iné hlášky s tohto seriálu
Mám temné myšlenky. Jaké temné? No temné. Na co myslíte? Na noc , na temný veci. Na upíri ! ( Partička IT / The Crawd IT )
a iné z tohto seriálu
,,V dubnu? "
2. ,,Panimaješ pičoo"
ine ma teraz nenapada mozno Joey : ,,Vieš jazdiť na koni?"
,,Ale často padám."
Vyhul mi hul.
"Jo tak ty bouchneš! Tak já v tom případě budu srát atomový hřiby.."
"Kde je sviňa?"
-Nebola tam!-
"A čo tam bolo?"
-Cirkulár!-
"A kto ho tam dal?"
-Asi ja... A kde je potom sviňa?-
"Kúpili sme tento rok my sviňu?"
-Neviem. Sprostí sme. Nezaškodilo by umreť. Nech ma potom spália. Nech mi riť pripečú.-
"...leda je obklíčit."
Co jééééééééé?! Wáááá
Jo, vem si telefon Cojéééé, Dukýýýý vem si to!
Co jéé? Wááááá!
Co děláš? Zabíjim, čas....
Scary Movie
-Umíš francouzsky?
-Ne, ale zato umim libat jako dabel.
Rrrr
How I met your mother
The big bang theory
Slnko seno ...
IT crowd
Priatelia
Simpsonovci
nechce sa mi vypisovat hlasky
T-To kde sa naucil tak vyjednavat? - piaty element
Hele, mas voci jako kun!
Sanko,Seš mrtvej?Jo vole
neber si mňa dám ti moje deti (simsonovci)
se snad v klidu nasnídám, nebudu mít vředy jak moje matka (gympl)
martine pujč mi matiku ... - ted ji má Pavla (gympl)
když jse na ne pozru jak na samostatný lide jsou to takový chytrí lide ... a pak pozriem na tie písomky .. a .. no nevim. - No tak pujdou do politiky (GYMPL)
atď
HOW DARE YOU .! SHE IS A NICE LADY
to si zapamatam asi navzdy
RHS vole! , Ty zmrde! (plésk!)- Gympl
a vela ich he takých dobrých zo Slnko seno..
aaa, čo sa týka Československej scény..
Kto ti je tu hňup, ty hňupe?
a nechce sa mi to sem vypisovať
Aaa, mokráč, doufám že mi nelizlo trencle. Aaa, podívej, čokoláda - Spawn
"Ale, babičkoo, já vás nechci znásilniť" -> "Ale budeš muset chlapečku" (Kameňáák) + aj v ostatných sa vždy niečo nájde
Vykur mi ho krásko
A teď, jestli dovolíš, tak pujdu, mám hovno na práci.
(všetky z prcičiek
Marge: Vidíš je?
Homer: Vidím jenom Lízu, počkat možná je to kaktus! (všetky zo simpsonovcov
- Butch.
- Butch? Co to znamená?
- Jsem Američan. Naše jména hovno znamenaj.
Pulp Fiction
Znáte moji ženu? Jó šéfe. Pjekná co? Jó šéfe (Rrrrr)
Vylíž mi polevu (Shrek 2)
Chci slišet otázky (Mŕtva nevesta)
Neríkej mi láskavje blondáku. Jmenuju se kámen, kámen. Bé eL Ó eN Dé. (Rrrrr)
alebo
"la push baby, it´s LA PUSH" Sumrak..
alebo ešte:
"Mum, mum, mum, mum, mum, mother, mother, mother, mother, mother, mummy, mummy, mummy, mummy, mummy...."
"WHAT?!"
"Hi."
Nooooooooooooooooooo! (Star Wars Episode V: Empire Strikes Back)
PUT THAT COOKIE DOWN, NOW! (Jingle All the Way
Voilà! In view, a humble vaudevillian veteran cast vicariously as both victim and villain by the vicissitudes of Fate. This visage, no mere veneer of vanity, is a vestige of the vox populi, now vacant, vanished. However, this valorous visitation of a bygone vexation stands vivified and has vowed to vanquish these venal and virulent vermin vanguarding vice and vouchsafing the violently vicious and voracious violation of volition! The only verdict is vengeance; a vendetta held as a votive, not in vain, for the value and veracity of such shall one day vindicate the vigilant and the virtuous. Verily, this vichyssoise of verbiage veers most verbose, so let me simply add that it's my very good honor to meet you and you may call me "V" (V for Vendetta)
Talk to the hand (Terminator 3)
a pod
"božemuoj! oni mi tuná j*bú..."
Jak skúúúúšaaaš? Co skúúúúšaš? Já mam jednáání...Tož běž do řiti ty hňupe! -- Dědictví
a potom asi všetky hlášky z filmov čo tu boli spomenuté..Slunce,seno, Pelíšky a tak
a ešte toto ma vie vždy zabiť -->
" 3 B are important by lady hunt ... Body,Boobs,Bum ... " ( Alfie )
" My zlobry jsme jako cibule ... smrdíte ? Jo, neee .... Když vás necháme na slunci tak zhnědnete ? Nee , cibule mají vrstvy, zlobry mají vrsty ! ... A co takhle dorty ? Tý mají taky vrstvy ! (Shrek)
"Prosím tě buď muj zajatec, velmi tě prosím" ( UP )
a ešte celé Rrrr!, How I Met Your Mother a Slunce seno..
nejak ma nenpadajú iné hlášky mimo spomenutých
"a chčie a chčie"
"ó muj bože, ó muj bože.......už búdu už búdu"
"(.......je li to vobec možné) ..... mmmmmm jelitoooo (slinka)"
(Byrnison zabije Raknisona): "jo, tohle je všechno"
to je tak suchý čierny humor......ehm
Já jsem uši...a ty si až po uši v hovnech...
Tvá prdel pozná stredovek...
Pulp Fiction je perfektny na hlasky a potom stovky hlasok zo Simpsonovcov, kopa perfektnych v Drž Hubu...
a aby som nezabudol....I´am your father Luke.....
maminka mě utřela lopuchem.... byla tam beruška.. ./tak to máš smůlu tady lopuch není... (S tebou me bavi svet)
potom hlášky zo Slunce seno.... a RRRrrr sú samozrejmosť
a tohle je naše prekr.... (pozrie na ňu) ...krásna dcera (Superfantozzi)
Joo a Bohuš ,,Vaši piču sem taky nevidel a verim že ju máte"
a dobré hlášky má aj Homer
"Tváří se jak vemeno." (Kouř)
ding ding ding ding ding a mesačné repliky
"Budeme sebou házet jako kapka potu mezi pulkama cvicitelky aerobiku"
"Moji máma vzdicky žíkala, pro hloupeho každy hloupy"
Kelso rečo?! Snažím sa udobriť si ju Fez,naše mesto je malé,žije tu obmedzený počet žien,všetky som už raz prešiel tak teraz sa vraciam k Jackie.. A navyše ju milujem (Tie roky sedemdesiate )
A propo z akého filmu je:říkej mi píčo zní to tak italsky?
To je z akého filmu??